Σάββατο 20  Ιουλίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Απάντησις, για τη συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής στα αδέσποτα της Πόλεως

Απάντησις, για τη συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής στα αδέσποτα της Πόλεως

1. Υπάρχει μια κατηγορία βαριά για την Δημοτική Αρχή Εορδαίας από ένα δημοσιευμένο άρθρο, είναι το  "Βραβεία και Βατόμουρα  2021 για τους Δήμους. Και οι δυο κατηγορίες Δήμων διακρίθηκαν, οι μεν για τον πολιτισμό τους, οι δε  για το μεσαιωνισμό τους απέναντι στα ζώα" είναι ΕΔΩ: https://www.ptolemais-post.gr/news/3992-eordaia-vraveia-kai-vatomoura-2021-gia-tous-dimous-kai-oi-dyo-katigories-dimon-diakrithikan-oi-men-gia-ton-politismo-tous-oi-de-gia-to-mesaionismo-tous-apenanti-sta-zoa.

2. Έλαβον ένα μήνυμα στο fb από μία κυρία, η οποία έγραψε τα εξής: https://kozan.gr/archives/387117

Ένα λινκ, μπήκα και το διάβασα, είναι άρθρο του Αναστασίου Λόφτσαλη με θέμα  "Ο πρώην αντιδήμαρχος Εορδαίας, σε θέματα διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς, Αν. Λόφτσαλης, με αφορμή το άρθρο “Βραβεία και «Βατόμουρα» 2021”, από την Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία, που περιλαμβάνει και το Καταφύγιο του Δήμου Εορδαίας στα χειρότερα σε ό,τι αφορά τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων"

Απάντησα ασφαλώς λέγοντας τα εξής: Είδα την απάντηση, απλά όταν υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου για κάτι που σε κατηγορούν σε δημόσια διαβούλευση, στέλνεις την τοποθέτηση σου στα Μέσα της Πόλεως που σε εξέλεξε και όχι στην απέναντι. Ασφαλώς ο καθένας κάνει τις επιλογές του, έχει τα επιχειρήματα του και την πολιτική του τοποθέτηση. Δουλειά των Δημοσιογράφων είναι να γίνονται δυσάρεστοι αλλιώς δεν είναι Δημοσιογράφοι αλλά τρόφιμοι. Υπάρχει νοσηρή κατάσταση στο Δημόσιο βίο της Πόλεως μας. Όπως κα νάχει σας ευχαριστώ που το στείλατε!!!!

Μου απάντησε: Καλησπέρα. Θα μου επιτρέψετε να γνωρίζω την κατάσταση καλύτερα, καθώς είμαι εθελόντρια χρόνια στο κομμάτι των "αδέσποτων'. Αδιαφορώ για τις πολιτικές που χρησιμοποιεί ο οποιοσδήποτε! Κατηγορήθηκε ένας άνθρωπος που ήταν ο μοναδικός στα 12 χρόνια που έκανε πράξεις τις υποσχέσεις. Κατηγορήθηκε ο Δήμος μας, από μια Πανελλήνια φιλοζωική η οποία δεν έχει ασχοληθεί ποτέ επί της ουσίας με τα αδέσποτα. Η απάντηση δόθηκε στο kozan γιατί εκεί βγήκε το ηλίθιο ποστ της Μπομπολάκη. Συγχωρήστε μου την αγανάκτηση, Καλό βράδυ.

Αυτά διημείφθησαν ως διάλογος και όφειλα να τα μεταφέρω.

Να ευχαριστήσω την κυρία διά την παρέμβαση της.

Πολιτίδης Χρήστος

 
 


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021