Σάββατο 20  Ιουλίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Επί της αναρτήσεως του Γεώργιου Aδαμίδη (Προέδρου της ΓΕΝΟΠ) στο fb

Επί της αναρτήσεως του Γεώργιου Aδαμίδη (Προέδρου της ΓΕΝΟΠ) στο fb

Πολιτίδης Χρήστος: Χρειάζεται προσεκτικότερη ανάγνωση στα όσα από την κυβέρνηση εξαγγέλλονται.

Ο κύριος Μητσοτάκης εξαγοράζει ώρες για την Πολιτική του επιβίωση.

Ο Λαός λέει ότι τα σκάτωσε (σκατώνω κάνω κάτι κουλουβάχατα). Χρόνο εξαγοράζει μη αναγνωρίζοντας τα τραγικά λάθη που έφεραν Εθνικές καταστροφές.

Θα τα επαναλάβει και θα το τραβήξει μέχρι τέλους, δεδομένου ότι πρέπει να επιβεβαιώσει τις "λανθασμένες" εκ των πραγμάτων θέσεις του.

Βιάστηκαν να πανηγυρίσουν πολλοί.

Ο Πρόεδρος το έπιασε το ζήτημα και το έβαλε ευθύς στο τραπέζι.

Θα ήθελα να συμπληρώσω και ένα θέμα ακόμη, αυτό της Μονάδος ΔΕΗ V, επιμένουν για αέριο το 2025, τι σημαίνει αυτό; Εξάρτηση και ενεργειακή υποτέλεια για τη Χώρα, για την περιοχή μας σημαίνει ότι περιορίζονται οι θέσεις εργασίας στο 1/6! Καταλαβαίνουμε όλοι τη διαφορά μεγέθους,  90 με αέριο, έναντι 500-600 με λιγνίτη.

Διαβάζουμε την ανάρτηση του Προέδρου!

Επειδή παρακολουθώ πολύ προσεκτικά και με μεγάλο ενδιαφέρον τις δημόσιες παρεμβάσεις φορέων και ατόμων της περιοχής μας, που εκφράζουν απόψεις σχετικές με την προχθεσινή απόφαση του ΥΠ.ΕΝ. και την υποτιθέμενη παράτασηλειτουργίας των λιγνιτικών μονάδων της περιοχής μας θέλω να διευκρινίσω τα εξής:

Η Απόφαση που αναρτήθηκε στο πρόγραμμα Διαύγεια κάθε άλλο παρά παράταση του χρόνου λειτουργίας των λιγνιτικών μονάδων σημαίνει. Αντίθετα αποτελεί άλλη μια τραγική επιβεβαίωση της ανένδοτης και αμετάκλητης πρωθυπουργικής, πρόθεσης να κλείσουν οριστικά και άμεσα οι λιγνιτικές μονάδες της Δυτικής Μακεδονίας.
Σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο συγκεκριμένο έγγραφο η ΔΕΗ ζήτησε και πήρε από το Υπουργείο άδεια να συνεχίσει κατά παρέκκλιση τη λειτουργία ορισμένων λιγνιτικών μονάδων. Αυτό σημαίνει ότι επιμένει στην τακτική της αποφυγής εναρμονισμού της λειτουργίας των μονάδων αυτών στα νέα όρια ρύπων μέσω του εκσυγχρονισμού τους και επομένως μηδενίζει την πιθανότητα πολυετούς συνέχισης της λειτουργίας τους.
Άλλωστε η ίδια ακριβώς μέθοδος εφαρμόστηκε το 2013 για τις μονάδες Καρδιάς και Αμυνταίου, με τα γνωστά σε όλους μας αποτελέσματα.
Κάθε άλλη ανάγνωση των τεκταινόμενων αποπροσανατολίζει την κοινή προσπάθεια που καταβάλλουμε όλοι όσοι πιστεύουμε ότι αυτές οι τακτικές οδηγούν μαθηματικά την μετατροπή της Δυτικής Μακεδονίας σε μια βαθιά πληττόμενη και δοκιμαζόμενη περιοχή.
 
 
 
 


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021