Παρασκευή 19  Ιουλίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Φλώρινα – Κ. Μουσουρούλης: Αναγκαιότητα οι επενδύσεις στη μεταλιγνιτική εποχή (βίντεο)

Φλώρινα – Κ. Μουσουρούλης: Αναγκαιότητα οι επενδύσεις στη μεταλιγνιτική εποχή (βίντεο)

 Ο κύριος Μουσουρούλης κλήθηκε ως τεχνοκράτης να κάνει τον θαυματοποιό, βγάζοντας θαύματα από το καπέλο του που δεν υπάρχουν.

Ήρθε στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας Καμαρωτός - καμαρωτός, ενθυμούμαστε!

Στην πορεία βέβαια όταν συνειδητοποίησε ότι ήταν πολιτικός λαγός του κυρίου Μητσοτάκη άρχισε και αυτός να χάνει το χαμόγελο του και την αρχική του αυτοπεποίθηση.

Τα χρήματα είναι σε παλινδρόμηση, μεγαλώνει μέγεθος τους και στενεύει συνεχώς, χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένο μέγεθος, στην Φλώρινα έφτασαν τα 7,4Δις!!!!!!

Η Περιφέρεια αδειάζει Δημογραφικά, οι επιχειρήσεις παρέδωσαν το πνεύμα τους, το εμπόριο διαλύθηκε η εστίαση δεν θα ανασηκωθεί ποτέ στα πόδια της και αυτός τον χαβά του (χαβάς < (άμεσο δάνειοοθωμανική τουρκική هوا‎hava (αέρας, καιρός και μελωδικός σκοπός) !!!!

Αράπ' χαβάς, γιαβάς γιαβάς που μπορεί και να σημαίνει είσαι καλό καναρίνι!

Διαβάζουμε από την σελίδα της ΕΡΤ!

Με στόχο την εξεύρεση επενδυτών, μικρών και πολύ μικρών επιχειρηματιών από την περιοχή της Φλώρινας και όλη τη Δυτική Μακεδονία, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον συντονιστή του σχεδίου της αναπτυξιακής μετάβασης στη Φλώρινα και το Αμύνταιο.
 
Η απολιγνιτοποίηση είναι μια ενεργειακή διαδικασία-αποτέλεσμα της σταδιακή παύσης του λιγνίτη για την οποία πρέπει να είναι έτοιμοι οι φορείς των λιγνιτικών περιοχών, όπως αναφέρθηκε, ώστε να μην επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος και να είναι δίκαιη η μετάβαση στη μετα-λιγνίτη εποχή.

 
 
Η μετάβαση στη μετα-λιγνίτη εποχή, όπως ειπώθηκε, πρέπει να γίνει με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να δημιουργηθούν οι υποδομές εκείνες και οι επενδύσεις που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της περιοχής και στη μείωση της ανεργίας.20211219_104010-300x155.jpg
 
Οι συναντήσεις για τις προτάσεις και τους τρόπους διεκδικήσεις ενός καλύτερου μέλλοντος για τον τόπο, όπως αναφέρθηκε, θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα για να υπάρχει η δυναμική και η ετοιμότητα για τις αλλαγές που έρχονται τα επόμενα χρόνια στον τομέα της ενέργειας.
 


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021