Κύριε Αντωναρίδη! Σε ανοιχτή διαβούλευση το ζήτημα αποκλεισμού των ΑΜΕΑ
- Επικαιρότητα
- Εμφανίσεις: 2266
Κάποιες παρατηρήσεις.
Είναι υποκρισία, να βλέπουμε την Δημοτική Αρχή να βάφει με το φως προβολέων πουά τα κτίρια και να λέει εγώ συμμετείχα.
Ο λαός μας με την θυμοσοφία του απαντά Κολοκύθια!
Κύριοι του Δημοτικού Συμβουλίου, έχετε δει ότι άτομα ΑΜΕΑ δεν μπορούν να κινηθούν μέσα την Πόλη η οποία είναι κατειλημμένη! Ευπαθείς ομάδες δεν έχουν πρόσβαση στις οδικές αρτηρίες.
Θέσεις ΑΜΕΑ είναι συνεχώς κατειλημμένες από ασυνειδήτους, φωνάζει Ο κύριος Μήγγος και γίνεται γραφικός.
Κύριε Δήμαρχε, ξέρετε πόσα καροτσάκια ατόμων που είναι καθηλωμένα έχουν σπάσει στο δακτύλιο του Πρώτου Δημοτικού Σχολειού. Το οδόστρωμα του πεζοδρομίου είναι οδοντωτό.
Αγαπητοί φίλοι, γνωρίζετε ότι ουδείς ή λίγοι οδηγοί σταματούν στοις διαβάσεις πεζών και ειδικά όταν βρέχει.
Γνωρίζετε ότι ακριβώς στο κέντρο, 25η Μαρτίου και Βασιλέως Κωνσταντίνου είναι ο εφιάλτης της Πόλεως για όλους , για ακατανόητο λόγο έκλεισε.
Γνωρίζετε ότι, οι καθέτοι που τέμνουν την Διοικητηρίου δημιουργούν προβλήματα σε ΑΜΕΑ αλλά και στους υπολοίπους, πόσα δυστύχημα ελλείψη φαναριών έγιναν .
Έχουμε την ωραιότερη πόλη στην Μακεδονία εν δυνάμει και δυνητικά θα έπρεπε να είναι η πρωτοπορία.
Εκλέγουμε Ανίκανους Δημάρχους, δεν αφορά τον νυν, είναι διαχρονικό το πρόβλημα.
Κύριε Αντωναρίδη, σε ανοιχτή Διαβούλευση, η Λύσις στο Αιώνιο πρόβλημα του Δήμου Εορδαίας είναι η επαναφορά του σχεδίου ΤΟΤΤΗ, ανοιχτή πόλη, με προσβασιμότητα σε ΑΜΕΑ και ευπαθείς ομάδες (ηλικιωμένους παιδιά, εγκύους).
Όλα τα υπόλοιπα είναι προς άγραν εντυπώσεων. Δηλαδή κολοκύθια.
Το παρακάτω είναι το μήνυμα του Μαχητικού Συλλόγου που Πρόεδρος είναι ο κύριος Στυλιανός Αντωναριδης.
Η 3η Δεκέμβρη, Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας, δεν είναι ημέρα γιορτής είναι ημέρα υπενθύμισης των δικαιωμάτων των ανάπηρων πολιτών και των οικογενειών τους
Η 3η Δεκέμβρη, Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας, δεν είναι ημέρα γιορτής είναι ημέρα υπενθύμισης των δικαιωμάτων των ανάπηρων πολιτών και των οικογενειών τους. Οι ανάπηροι και οι οικογένειές τους δεν είναι ήρωες, που ίσως το να είσαι ήρωας είναι και βαρετό, είναι όμως μαχητές καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι μάχες της καθημερινότητας θα βρουν ευήκοα ώτα , έτσι ώστε η ζωή τους να γίνει ευκολότερη.
Σχόλια υποστηρίζονται από CComment