Παρασκευή 5  Ιουλίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Σκέψεις για νέα μέτρα από την κυβέρνηση με την πανδημία να βρίσκεται εκτός ελέγχου

Σκέψεις για νέα μέτρα από την κυβέρνηση με την πανδημία να βρίσκεται εκτός ελέγχου

Οι συνεχείς αποτυχίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη να ελέγξει την πανδημία με αποτέλεσμα η κατάσταση στα νοσοκομεία να είναι και πάλι εκτός ελέγχου σχεδόν δύο χρόνια μετά την εμφάνιση της πανδημίας, έχει ανοίξει και πάλι την βεντάλια για πρόσθετα μέτρα το επόμενο διάστημα με το καθολικό lockdown να μην βρίσκεται στο τραπέζι.
 
Η κυβέρνηση βλέπει καταρχήν θετικά την εισήγηση για επαναφορά της μάσκας σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους, μέτρο το οποίο βρίσκει θετικούς και τους ειδικούς προκειμένου να περιοριστεί όσο το δυνατόν περισσότερο η εξάπλωση του ιού.
 
Παράλληλα συζητείται αλλαγή όσον αφορά στην είσοδο των πελατών στα σούπερ μάρκετ. Να επιτρέπεται δηλαδή συγκεκριμένος αριθμός ατόμων ανάλογα των τετραγωνικών μέτρων του χώρου και να δίνονται ξανά κάρτες εισόδου στους πελάτες.
 
Σκέψεις υπάρχουν στο να απαγορευτούν ξανά οι όρθιοι σε μπαρ – εστιατόρια και κέντρα διασκέδασης και να επιτρέπονται μόνο καθήμενοι σε τραπέζια αλλά και να σταματά νωρίτερα το ωράριο λειτουργίας, καθώς οι χώροι διασκέδασης θεωρούνται εστίες υπερμετάδοσης ενώ ανοιχτό είναι και το ενδεχόμενο να υπάρξουν πρόσθετοι περιορισμοί στους χώρους στους οποίους μπορούν να εισέρχονται οι ανεμβολίαστοι.
 
Επέκταση της υποχρεωτικότητας
Την ίδια στιγμή το ζήτημα της επέκτασης της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών και σε άλλες επαγγελματικές ομάδες δεν έχει κλείσει. Ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης μιλώντας χθες Τρίτη ανέφερε πως το θέμα της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού και σε άλλες ομάδες δεν έχει φύγει ποτέ από το τραπέζι.
 
Τις επόμενες ημέρες πάντως αναμένεται από τις ειδικούς νέα αύξηση των κρουσμάτων, σύμφωνα και με τα στοιχεία στα λύματα, με τον αριθμό να αγγίζει ακόμα και τα 11.000 μέχρι τέλος του μήνα.
 


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021