Σάββατο 28  Σεπτεμβρίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Το πόρισμα του ιατροδικαστή για την κακοποίηση της 32χρονης στο Διδυμότειχο

Το πόρισμα του ιατροδικαστή για την κακοποίηση της 32χρονης στο Διδυμότειχο

Τη βίαζε ο σύντροφός της κατ’ εξακολούθηση κατά φύση και παρά φύση - Τη χτυπούσε βάναυσα και μετά την έβγαζε βόλτα με… μάσκα και γυαλιά ηλίου


Σοκαριστικά είναι τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για την 32χρονη στο Διδυμότειχο που ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη επί ένα μήνα, στα χέρια του κακοποιητή της.

Η ιατροδικαστική εξέταση που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 04/08, έδειξε ότι η γυναίκα υπέστη βιασμό κατ’ εξακολούθηση κατά φύση και παρά φύση.


Μάλιστα, ενδεικτικό της αγριότητας του δράστη -που ακόμη αναζητείται- αποτελεί το ότι το θύμα φέρει μεγάλα αιματώματα και εκχυμώσεις κυριολεκτικά σε όλο της σώμα, καθώς -όπως είπε στις αρχές- ο 32χρονος τη χτυπούσε ακόμη και με ξύλο.

Την… έβγαζε βόλτα με μάσκα και γυαλιά ηλίου

Μετά την εξέταση η γυναίκα έλαβε εξιτήριο και μεταφέρθηκε σε δομή κακοποιημένων γυναικών.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Thesstoday.gr, o 32χρονος, που έχει ξανά απασχολήσει την Αστυνομία για περιστατικά κακοποίησης γυναικών, την είχε εσώκλειστη στο σπίτι και την… έβγαζε βόλτα με μάσκα και γυαλιά ηλίου για να μην φαίνονται τα χτυπήματά της.

Σημειώνεται ότι οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω του διαδικτύου, όμως η ίδια, όπως ανέφερε στις αρχές δεν πίστευε πως θα βρισκόταν αντιμέτωπη με αυτό τον εφιάλτη.

Το χρονικό της σοκαριστικής καταγγελίας

Η 32χρονη πέρασε το κατώφλι του τμήματος Ασφαλείας Διδυμοτείχου το πρωί της Παρασκευής 02/08. Οι αστυνομικοί την είδαν με εμφανή τραύματα στο σώμα και τα χέρια της, ενώ η ίδια κατήγγειλε ότι την χτύπησε ο φίλος της, που την κρατούσε φυλακισμένη με τα παιδιά της στο σπίτι του.

Η επόμενη κίνηση των Αρχών είναι να φροντίσουν να μεταφερθεί για φιλοξενία σε δομή, καθώς η ίδια δηλώνει πως δεν έχει μόνιμη κατοικία, ούτε κινητό τηλέφωνο για να εγκαταστήσει εφαρμογή panic button.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του 32χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό, παράνομη κατακράτηση και ενδοοικογενειακή βία ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του είναι σε εξέλιξη.

Ο κακοποιητής της είναι γνωστός στις Αρχές και μάλιστα έχει τον περιοριστικό όρο να δίνει το παρών στο τμήμα της περιοχής του.

https://www.zougla.gr/greece/sok-ti-chtypouse-vanafsa-kai-meta-tin-evgaze-volta-me-maska-kai-gyalia-iliou/



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021