Σάββατο 29  Ιουνίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

 Θρήνος για τον ξαφνικό θάνατο του 25χρονου ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σωτηρίου

Θρήνος για τον ξαφνικό θάνατο του 25χρονου ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σωτηρίου

Τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου του 25χρονου αθλητή θα διερευνηθούν από το ΑΤ Χανίων που παρήγγειλε και τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής


Σοκ στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου τόσο στη Φθιώτιδα όσο και στην Κρήτη, προκάλεσε η είδηση του αιφνίδιου χαμού του 25χρονου Δημήτρη Σωτηρίου στα Χανιά όπου διέμενε το τελευταίο διάστημα καθώς υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία.

Ο 25χρονος με καταγωγή από την Κυρτώνη (Κολάκα) Αταλάντης, έχασε τις αισθήσεις του μέσα στο σπίτι του, μετά από έντονη δυσφορία που ένιωσε. Ειδοποιήθηκε αμέσως ΕΚΑΒ, ωστόσο σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ήταν αργά όταν έφτασε στο νοσοκομείο.

 

Αθλητής από τα παιδικά του χρόνια αγωνίστηκε στις Μικτές Ομάδες Φθιώτιδας αλλά και στις Κ17 και Κ19 του Λεβαδειακού (την ίδια περίοδο με τον επίσης αδικοχαμένο Χατζηλάμπρο). Έπαιξε στη συνέχεια στην Αταλάντη όπου μόλις 20 χρονών πήρε το νταμπλ και την άνοδο στη Γ’ Εθνική, αλλά και σε Δάφνη Λιβανατών, Οπούντιο Μαρτίνου και τελευταία στον Άρη Αγ. Κωνσταντίνου, δείχνοντας την ποδοσφαιρική του αξία.

Το τελευταίο διάστημα εκπληρώνοντας τη στρατιωτική του θητεία στην Κρήτη, πήρε το δελτίο του ώστε να συνεχίσει να παίζει εκεί ποδόσφαιρο, στην ομάδα του ΑΟ Ηρακλή Νεροκόρου.

Τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου του 25χρονου παληκαριού θα διερευνηθούν από το ΑΤ Χανίων που παρήγγειλε και τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

 

Η ανακοίνωση της ομάδας που αγωνιζόταν τελευταία του ΑΟ Ηρακλή Νεροκόρου:

«Είναι κάποιες στιγμές που ένα γεγονός σε σοκάρει τόσο βαθειά που δεν υπάρχουν οι κατάλληλες λέξεις για να εκφραστεις. Χτες βράδυ χάσαμε απρόσμενα ένα δικό μας παιδί, ένα σπάνιο πλάσμα που από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην ομάδα μας, υπέδειξε πως πρέπει να είναι ένας αθλητής μέσα και έξω από το γήπεδο. Λυπομαστε βαθύτατα για τον απρόσμενο χαμό του και εκφράζουμε δημόσια τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του. Καλο σου ταξίδι Δημήτρη».

https://www.zougla.gr/greece/thrinos-gia-ton-xafniko-thanato-tou-25chronou-podosfairisti-dimitri-sotiriou/



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021