Δευτέρα 24  Ιουνίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Δήλωση της Τίνας Κουζιάκη, υποψήφιας ευρωβουλευτή με το ΚΚΕ: Την Κυριακή δεν χωράει άλλη σκέψη. Δυναμώνουμε το ΚΚΕ!

Δήλωση της Τίνας Κουζιάκη, υποψήφιας ευρωβουλευτή με το ΚΚΕ: Την Κυριακή δεν χωράει άλλη σκέψη. Δυναμώνουμε το ΚΚΕ!

Δήλωση της Τίνας Κουζιάκη, υποψήφιας ευρωβουλευτή με το ΚΚΕ
Την Κυριακή δεν χωράει άλλη σκέψη. Δυναμώνουμε το ΚΚΕ!

Πολλοί εκείνοι που το προηγούμενο διάστημα ένιωσαν να ασφυκτιούν, να αγανακτούν από την πολιτική της κυβέρνησης και της Ε.Ε.
Πολλοί περισσότεροι χαμογέλασαν, πήραν κουράγιο όταν ένωσαν τη φωνή τους με τη νεολαία της πόλης για να μη συγκαλυφθεί το έγκλημα των Τεμπών, για να μπει φρένο στη λαίλαπα της «πράσινης ανάπτυξης» που έφερε ανεργία, πανάκριβο ρεύμα και υποβάθμιση του περιβάλλοντος.
Στα μπλόκα του αγώνα έγινε ένα με τους αγρότες που ξεκληρίζονται από την ΚΑΠ της Ε.Ε.
Έγινε ένα με τις φωνές εκατομμυρίων που φωνάζουν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη».
Ολοι αυτοί έχουν τώρα ακόμα μεγαλύτερη πείρα και πολλούς περισσότερους λόγους για να φτάσουν την Κυριακή στην κάλπη με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ.
Γιατί ξέρουν ότι το «τραπέζι» είναι στρωμένο την επόμενη μέρα με πάνω από 600 αντιλαϊκά προαπαιτούμενα του Ταμείου Ανάκαμψης, με τα ματωμένα πλεονάσματα του Συμφώνου Σταθερότητας της Ε.Ε., με την πολιτική της πράσινης μετάβασης & απολιγνιτοποίησης, με το εμπορευματοποιημένο Νέο ΕΣΥ, με τους πολεμικούς προϋπολογισμούς της Ε.Ε.
Για αυτό λοιπόν και πρέπει να σκεφτεί ο καθένας και η καθεμιά πολύ καλά πάνω από την κάλπη:
Ποιον θα δυναμώσει, για να είναι στο πλάι του από την ερχόμενη Δευτέρα και πώς θα αξιοποιήσει την ψήφο του για να αποδυναμώσει όσους βρίσκονται απέναντι του;
Αυτό είναι το βασικό δίλημμα των μεθαυριανών εκλογών.
Και η απάντηση βρίσκεται στο πιο ισχυρό ΚΚΕ!
Την ψήφο στο ΚΚΕ θα τη βρει δίπλα του την επόμενη μέρα, οργανωτή και μπροστάρη στους αγώνες για τα δικαιώματα και τις ανάγκες του.
Κανένας δεν μπορεί να την «τοκίσει» σε στήριξη ή ανοχή στην πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ.
Άλλωστε, υπάρχει πείρα.
Από την επόμενη, κιόλας, μέρα των βουλευτικών εκλογών πρωτοστάτησε για να δυναμώσει η εργατική - λαϊκή αντιπολίτευση στην αντιλαϊκή κυβέρνηση της ΝΔ.
Βρέθηκε απέναντί τους, και εκεί που παίρνονται οι αντιλαϊκές αποφάσεις, στη Βουλή και στην Ευρωβουλή, αλλά και εκεί που ανατρέπονται, στους δρόμους του αγώνα, στην οργανωμένη πάλη στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές, στα πανεπιστήμια!
Δεν λυπήθηκε κόπο και δυνάμεις για να υπερασπιστεί το λαϊκό εισόδημα, τα σπίτια του λαού, το δικαίωμα στην Υγεία, την ασφάλεια στους χώρους δουλειάς, τα μορφωτικά δικαιώματα της νεολαίας.

Την Κυριακή λοιπόν δεν χωράει άλλη σκέψη.
Η ισχυροποίησή του ΚΚΕ όχι μόνο θα δώσει ελπίδα, θάρρος και κουράγιο στον ελληνικό και στους άλλους λαούς να αναμετρηθούν με την αντιδραστική ατζέντα ΕΕ - κυβερνήσεων - κομμάτων.
Αλλά και θα ρίξει ακόμα περισσότερο φως στην πραγματική διέξοδο, που βρίσκεται στην ενίσχυση του ρεύματος αμφισβήτησης της πολιτικής του κέρδους, στην αντεπίθεση σε Ελλάδα και Ευρώπη για να σπάσουν οι λαοί τα δεσμά της ΕΕ!
7/9/2024

 



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021