Κυριακή 23  Ιουνίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Εορδαία: Η σημειολογία της επισκέψεως της κ. Θεοδώρας Τζάκρη στο ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ - ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

Εορδαία: Η σημειολογία της επισκέψεως της κ. Θεοδώρας Τζάκρη στο ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ - ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

Εορδαία: Η σημειολογία της επισκέψεως της κ. Θεοδώρας Τζάκρη στο ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ - ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ
Ήτο μια ευχάριστη έκπληξις.
Πρωτοτύπησε, σε μεγάλο βαθμό.
Η επίσκεψη στη σημαντική Υγειονομική-Κοινωνική Δομή, που εν εξελίξει διαμορφώνεται, ομιλούμε δια το ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ - ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ, στο οποίον Πρόεδρος είναι η κ. Όλγα Ντέλα, ένα πρόσωπο που κοσμεί με την παρουσία της την Εορδαία και ιδιαίτερα ικανό.
Εκεί στόχευσε και η παρέμβασις του ΣΥΡΙΖΑ, η Αριστερά έχει στο DNA της την κοινωνική προστασία, την κοινωνική φροντίδα των ανθρώπων με αναπηρία, και τα κοινωνικά προγράμματα που κουρέλιασε η παρέα ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, των εμμονικών νεοφιλελεύθερων, που κουρελιάζουν και γελοιοποιούν κάθε έννοια Κοινωνικού Κράτους και Κράτους Δικαίου.
Η ευαισθησία της Αριστεράς σ’ αυτά τα θέματα, εν αντιθέσει με τους νεοφιλελέδες είναι δεδομένη.
Επίσης, δεν έχει αφομοιωθεί στην Κοινωνική Συνείδηση της Εορδαίας, πόσο σημαντικό είναι αυτό το έργο, πέραν της ανθρωπιστικής του διάστασης.
Αγαπητοί φίλοι είναι το μόνο αναπτυξιακό έργο που τρέχει σήμερα στην Εορδαία.
Δεν υπάρχει απολύτως τίποτε άλλο.
Η Δομή πρέπει να διευρυνθεί, να γίνει Δημόσια και μέρος του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου.
Η επιλογή σε ΚΟΙΝΣΕΠ ήτο τραβηγμένη από τα μαλλιά, αλλά αναγκαία, για να μπορέσει να μπει σε λειτουργία.
Φυσικά ήταν αναγκαία και για τη Δημοτική Αρχή, για να μπορέσει να ξεφορτωθεί τις ευθύνες που απορρέουν ο κ. Πλακεντάς. Μόνος του τα είπε ο κ. Φουρκιώτης, εντός του Δημοτικού Συμβουλίου, σε ερώτηση του μέλους της Λαϊκής Συσπείρωσης, του κ. Παπαδόπουλου Δημήτρη.
Οι επαφές της κ. Τζάκρη με τον κ. Πλακεντά και το βαθυγάλαζο Μητσοτακικό του σχήμα, ίσως φάνηκαν παραφωνία, ήταν όμως αναγκαίο κακό και αυτό. Αυτός είναι ο Δήμαρχος της Πόλεως.
Όμως από αυτή τη σούπα, επικοινωνιακά δεν έχει να κερδίσει τίποτα ο Προοδευτικός Χώρος και ίσως στο εγγύς μέλλον πρέπει να γίνουν δεύτερες σκέψεις. Μπερδεύεται ο κόσμος της αριστεράς, με αυτές τις εικόνες και με τις ουρές που θέλουν να δώσουν πολιτικό στίγμα, εξυπηρετώντας δικά τους συμφέροντα.
Και μια ιδιαίτερη μνεία στον κ. Στυλιανό Αντωναρίδη, ο οποίος είναι ο κύριος υπαίτιος δημιουργίας αυτής της Δομής.

Χρονογράφημα του ptolemais-post - Η φωτογραφία αλιεύθη από το δίκτυο

 

 



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021