Κυριακή 23  Ιουνίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Δεν είναι Κροίσος, δεν είναι πλούσιος, απλά είναι ευκατάστατος

Δεν είναι Κροίσος, δεν είναι πλούσιος, απλά είναι ευκατάστατος

Ο Στέφανος Κασσελάκης σε γιγαντοοθόνη στη Θεσσαλονίκη παρουσίασε το πόθεν έσχες του - Ευθεία επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη - Τι είπε στην προεκλογική του ομιλία


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας προεκλογική ομιλία στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στον Λευκό Πύργο. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του παρουσίασε το πόθεν έσχες του.

«Σας καταθέτω σήμερα την πιο βαθιά μου αλήθεια» σημείωσε και κάλεσε το γραφείο του να στείλει το Εxcel με τα εισοδήματά του για το 2023 στο Μαξίμου. Επίσης κάλεσε και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει ακριβώς το ίδιο, δηλαδή να δημοσιοποιήσει τα περιουσιακά του στοιχεία πριν από τις ευρωεκλογές.


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε μεταξύ άλλων ότι τα περιουσιακά στοιχεία αφορούν και τον ίδιο και τον σύζυγό του Τάιλερ Μάκμπεθ.

«Το λέω για τα πληρωμένα πιστόλια του Μαξίμου που ετοιμάζονται να τον χτυπήσουν. Δεν πολιτεύεται. Δεν σας φταίει σε τίποτα. Εδώ χτυπήστε! Εδώ, εμένα!» είπε χαρακτηριστικά.

«Βλέπετε να έχω συμμετοχή σε δύο εταιρείες. Η μία από αυτές, η αλλοδαπή, μεταβιβάστηκε στις αρχές του 2024, αμέσως μόλις πληροφορήθηκα ότι δεν μου επιτρέπει να κατέχω αλλοδαπή εταιρεία ο ελληνικός νόμος» συμπλήρωσε.

 

«Εάν κυβερνούσαμε αύριο, πάλι καλύτερα από τη Νέα Δημοκρατία θα πηγαίναμε, θα κοβόταν το δάχτυλο που μπαίνει στο μέλι» είπε σε άλλο σημείο και κάλεσε τους ψηφοφόρους να στείλουν ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, «αλαζονεία τέλος», στις ευρωεκλογές της Κυριακής, λέγοντας πως «είναι η τελευταία ευκαιρία για αξιοπρέπεια».

«Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, είμαι επιχειρηματίας με δράση στις ΗΠΑ 21 χρόνια, αγωνίστηκα, πέτυχα, έβγαλα κάποια χρήματα και δεν ήρθα να βγάλω ούτε ένα ευρώ σε βάρος της χώρας μου. Οι πειρατές δεν είναι στο ΣΥΡΙΖΑ είναι στα κόμματα που χρωστάνε 500 εκατομμύρια ευρώ», πρόσθεσε.

Το πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη

 Παρουσίασε και συγκριτικό πίνακα με τα περιουσιακά στοιχεία του κ. Μητσοτάκη το 2021 και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι έχει εξαπολύσει επίθεση εναντίον του για το θέμα του «πόθεν έσχες», ενώ η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή του παραμένει κλειστή.

Ο κ. Κασσελάκης έκανε και αυτοκριτική για δικές του ευθύνες σχετικά με την υπερπροβολή του από τα μέσα ενημέρωσης.

453345432453454353535.jpg

https://www.zougla.gr/politiki/deite-live-tin-parousiasi-tou-pothen-esches-tou-stefanou-kasselaki/

 



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021