Κυριακή 23  Ιουνίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Ηράκλειο - Κακοποίηση 3χρονης: «Η κόρη μου την έκρυβε», λέει η γιαγιά της

Ηράκλειο - Κακοποίηση 3χρονης: «Η κόρη μου την έκρυβε», λέει η γιαγιά της

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο σεξουαλικής κακοποίησης της 3χρονης από το Ηράκλειο που νοσηλεύτηκε βαριά κακοποιημένη, με τη γιαγιά της να αναφέρει πως η κόρη της έκρυβε το παιδί το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Μιλώντας με λυγμούς στην εκπομπή Live News, ανέφερε πως δεν γνώριζε τον σύντροφο της κόρης της και πως δεν πιστεύει ότι η δεύτερη κακοποίησε τη μικρή, καθώς οι δύο ενήλικες έχουν συλληφθεί.


«Βλέπω το παιδί μου με χειροπέδες. Το κοριτσάκι είναι στην αγκαλιά μου και είχε πολλούς μώλωπες. Εγώ ήρθα εδώ την Παρασκευή γνωρίζοντας πως το παιδί είχε πέσει στο μπάνιο. Και το γδύσαμε με την γιατρό και ήταν μία μελανιά ολόκληρο», είπε χαρακτηριστικά.


«Έπαιρνα την κόρη μου να την φέρει και μου έλεγε δεν μπορώ είναι στη γιαγιά του. Με απέφευγε. Τώρα είναι καλά το παιδάκι, είναι τρομοκρατημένο αλλά στην υγειά του είναι καλά. Έχει σημάδια στο λαιμό, στα χέρια, στα χείλη, στους ώμους παντού. Εξετάζεται και το ενδεχόμενο της σεξουαλικής κακοποίησης. Με την κόρη μου είχα επαφές και έπαιρνα και το παιδί και βγαίναμε. Τελευταία φορά το είδα το παιδί πριν από 1,5-2 μήνες, δεν μου το έφερνε, το έκρυβε», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Εγώ αυτόν τον άνθρωπο δεν τον γνωρίζω. Δεν τον έχω δει ποτέ. Δεν υπάρχει περίπτωση η κόρη μου να το χτύπησε. Έκανε τα πάντα γι’ αυτό, είπε μεταξύ άλλων η γιαγιά της μικρής.

Στη φυλακή ο 23χρονος για την κακοποίηση του παιδιού

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 23χρονος Παλαιστίνιος που συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή για την κακοποίηση της σχεδόν 3 ετών κόρης της συντρόφου του. Ο άνδρας προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα.

«Είναι αρνητικός στις κατηγορίες εξαρχής. Αυτό που ισχυρίστηκε είναι ότι ουδέποτε χτύπησε την ανήλικη, αλλά ότι το κορίτσι γλίστρησε στο μπάνιο και χτύπησε στο σοβατεπί. Είπε ότι ειδοποίησε αμέσως την μητέρα του αλλά ήρθε η αστυνομία», δήλωσε ο δικηγόρος του 23χρονου.

Ελεύθερη με τον περιοριστικό όρο να εμφανίζεται δύο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα αφέθηκε η 21χρονη μητέρα του παιδιού.

Πλέον διεξάγεται κοινωνική έρευνα για τις συνθήκες διαβίωσης της μικρής, ενώ αναμένεται και η έκδοση διάταξης για το ποιος θα ασκεί την επιμέλεια της.

Το κορίτσι παραμένει στο ΠΑΓΝΗ, όπου πέρα από την φροντίδα των σωματικών τραυμάτων της παρακολουθείται και από παιδοψυχίατρους, οι οποίοι θα αποφανθούν και για το ενδεχόμενο σεξουαλικής κακοποίησης του μικρού παιδιού, για το οποίο υπάρχουν υπόνοιες.

 



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021