Κυριακή 23  Ιουνίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Η αστυνομία αγνόησε εισαγγελική εντολή και επιχείρησε να απομακρύνει ηλικιωμένη από το σπίτι της

Η αστυνομία αγνόησε εισαγγελική εντολή και επιχείρησε να απομακρύνει ηλικιωμένη από το σπίτι της

Θεματοφύλακες του Συντάγματος και η κόρη του θύματος καταγγέλλουν στη «Ζούγκλα» τη βίαιη συμπεριφορά αγνώστων κατά της 83χρονης που είχε χάσει την κατοικία της σε πλειστηριασμό...


Ντράπηκε και η ντροπή. Μετά από εβδομάδες, μια ηλικιωμένη γυναίκα στη Βούλα κατόρθωσε να επιστρέψει στο σπίτι της, με εισαγγελική εντολή, από το οποίο αρχικά άγνωστοι την είχαν απομακρύνει κατ’ εντολή τράπεζας, αφού είχε διαταχθεί έξωση.

Η 83χρονη είχε απομακρυνθεί με τη βία από την κατοικία της, με αποτέλεσμα να σπάσει δύο πλευρά και να χρειαστεί να μεταφερθεί σε νοσοκομείο. Στη συνέχεια η ηλικιωμένη κατέθεσε μήνυση κατά των προσώπων αυτών και προχώρησε σε καταγγελία για βιαιοπραγία στον εισαγγελέα. Η καταγγελία έγινε δεκτή και δόθηκε εντολή η ίδια, αλλά και η κόρη της, να επιστρέψουν στο σπίτι τους.


Παρ’ όλα αυτά, το μεσημέρι της Παρασκευής, 31 Μαΐου, όταν και η γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι της, η αστυνομία ειδοποιήθηκε για διάρρηξη, μέσω των παράνομα εγκατεστημένων καμερών και συναγερμού που υπήρχαν στον χώρο. Μηχανές της ΔΙΑΣ, αλλά και περιπολικά έσπευσαν στο σημείο, με σκοπό να απομακρύνουν τη γυναίκα παρά την εντολή του εισαγγελέα.

Σε βοήθεια της 83χρονης έσπευσαν κάτοικοι της περιοχής, αλλά και μέλη των Θεματοφυλάκων του Συντάγματος, που ξήλωσαν τις κάμερες και τον συναγερμό και παρέμειναν στον χώρο ωσότου να αποχωρήσουν οι αστυνομικές δυνάμεις.

Δείτε τι δήλωσαν στην κάμερα της «Ζούγκλας» η κόρη του θύματος, αλλά και οι Θεματοφύλακες:



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021