Κυριακή 23  Ιουνίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Φρίκη στην Ομόνοια: Αστυνομικοί βρήκαν γυναίκα δεμένη και μαχαιρωμένη σε εγκαταλελειμμένο κτήριο

Φρίκη στην Ομόνοια: Αστυνομικοί βρήκαν γυναίκα δεμένη και μαχαιρωμένη σε εγκαταλελειμμένο κτήριο

Είχε πέσει θύμα βιασμού - Ο δράστης είχε συλληφθεί νωρίτερα για οπλοκατοχή


Με ένα τρομακτικό περιστατικό ήρθαν αντιμέτωποι οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ όταν αντίκρισαν μια γυναίκα δεμένη και αιμόφυρτη σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στην Ομόνοια. Η 33χρονη, αλβανικής καταγωγής, έγινε αντιληπτή από τους αστυνομικούς όταν την άκουσαν να φωνάζει σε βοήθεια γύρω στις 21:οο το βράδυ της Δευτέρας (27/5).

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., ακολουθώντας τον ήχο της τρομοκρατημένης φωνής της γυναίκας, βρέθηκαν στον πρώτο όροφο ενός εγκαταλειμμένου κτηρίου. Έσπασαν την πόρτα που ήταν κλειδωμένη και αντίκρισαν την γυναίκα δεμένη χειροπόδαρα με ύφασμα και χτυπημένη με μαχαίρι ενώ όπως αποδείχθηκε είχε πέσε θύμα βιασμού. Δίπλα της βρέθηκαν ένα μαχαίρι και ένα ξύλο με αίματα.


Το νήμα της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η 33χρονη αναγνώρισε τον δράστη ο οποίος είχε συλληφθεί το πρωί της ίδιας ημέρας για άλλο αδίκημα! Συγκεκριμένα, αστυνομικοί εντόπισαν τον 27χρονο υπήκοο Παλαιστίνης στην Ομόνοια το πρωί της Δευτέρας (27/5) και καθώς τον έκριναν ύποπτο προχώρησαν σε έλεγχο, στον οποίο διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή του μαχαίρι 23 εκατοστών. Ο άνδρας οδηγήθηκε στο Α.Τ. Ομονοίας όπου και συνελήφθη.

Μόλις, η γυναίκα συνήλθε αναγνώρισε αμέσως τον βασανιστή και βιαστή της. Η 33χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννημάτας» και στη συνέχεια στο «Σωτηρία» όπου και νοσηλεύεται.

Ο 27χρονος Παλαιστίνιος αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου σήμερα στον ανακριτή, καθώς αντιμετωπίζει τις κατηγορίες επικίνδυνης σωματικής βλάβης, αρπαγής και βιασμού, καθώς και για παράβαση του νόμου «Περί Όπλων».

https://www.zougla.gr/greece/friki-stin-omonoia-astynomikoi-vrikan-gynaika-demeni-kai-machairomeni-se-egkataleleimmeno-ktirio/

 

 

 



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021