Κυριακή 28  Ιουλίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

«Λάθος αλλά...» λέει ο Γεωργιάδης μετά τις ύβρεις σε Κασσελάκη

«Λάθος αλλά...» λέει ο Γεωργιάδης μετά τις ύβρεις σε Κασσελάκη

«Να μην τολμήσει να διαχωρίσει ξανά τους ασθενείς σε VIP και κοινούς θνητούς», απαντά ο Κασσελάκης • «Οι κοινοί θνητοί κάνουμε ενίοτε και λάθη», έγραψε στο Χ ο Γεωργιάδης • «Τοξικότητα, η χυδαιότητα και λασπολογία» από την κυβέρνηση, λέει η Κουμουνδούρου
Προσβλητική επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη από τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή τα VIP κρεβάτια στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός για τον τελικό του Conference League.

«Στο τέλος, με όσα προβλήματα έχει η κυβέρνηση Μητσοτάκη και με όσα λάθη γίνονται -που γίνονται- δεν υπάρχει εναλλακτική κυβερνητική πρόταση. Δηλαδή, όταν βλέπεις τον Κασσελάκη να ασχολείται με αυτό, είναι σα να λέει "θέλω να ακυρωθεί ο τελικός, να μη γίνει. Θέλω η Ελλάδα να μη διεκδικήσει καμία διοργάνωση στο μέλλον". Τι λέει στην ουσία; "Δεν κάνω για πρωθυπουργός, είμαι μάπας"», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, το πρωί της Τρίτης, στο Action 24. Μετά την προτροπή του δημοσιογράφου, ο υπουργός Υγείας είπε «να διαγράψουμε τη λέξη», προσπαθώντας να ανακαλέσει τα λεγόμενά του.

 

Όσα ειπώθηκαν από το 18:15 και μετά:

 Σκληρή απάντηση από Κασσελάκη
Λίγο αργότερα, ο πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχολίασε στα social media όσα είπε ο υπουργός Υγείας. «Ευχαριστώ τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη που με χαρακτήρισε «μάπα». Θυμίζει έτσι σε όλους με ποιον συγκυβερνά ο κ. Μητσοτάκης. Άλλωστε ο καθένας έχει το πρόσωπο (μάπα) που του ταιριάζει.

»Παρακαλώ λοιπόν τον Άδωνι Γεωργιάδη να συνεχίσει να απευθύνει χαρακτηρισμούς προς εμένα. Όμως να μην τολμήσει ξανά να χαρακτηρίσει νοσηλευτές και υγειονομικούς «κάφρους» και «ανθρωπάκια». Να μην τολμήσει να διαχωρίζει ξανά τους ασθενείς σε VIP και κοινούς θνητούς, ώστε ο VIP με ένα στραμπούληγμα να προηγείται στη σειρά από τον πολίτη με εγκεφαλικό ή έμφραγμα», είπε ο πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ.

«Εν τη ρύμη του λόγου....»
Μετά το σάλο που προκλήθηκε, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης έσπευσε να ανακαλέσει στο X, γράφοντας πως «η φράση που χρησιμοποίησα, κακώς, έγινε εν τη ρύμη του λόγου μου και ζήτησα να διαγραφεί αμέσως. Εσείς που είστε αλάνθαστος δεν αντιλαμβάνεστε ότι εμείς οι κοινοί θνητοί κάνουμε ενίοτε και λάθη…».

Ακολούθως, επιτέθηκε εκ νέου στον πρόεδρο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την κριτική που ασκεί στα θέματα της Υγείας, λέγοντας πως «όσα γράφετε είναι συνειδητά ψέματα».

Αντίδραση και από ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Ανακοίνωση εξέδωσε και η Κουμουνδούρου κατηγορώντας την κυβέρνηση για «τοξικότητα, η χυδαιότητα και λασπολογία». Ακολούθως, αναφέρθηκε στην τηλεοπτική παρουσία Γεωργιάδη και όσα είπε για την Υγεία και την κατάσταση των νοσοκομείων.

«Αφού προσπάθησε να μας πείσει για μια ακόμη φορά για το αδιανόητο, πως δηλαδή η διαλογή ασθενών (Triage) και η υποχρέωση απέναντι στην ΟΥΕΦΑ του να υπάρχει Νοσοκομείο αναφοράς για τον τελικό του Conference League, είναι το ίδιο πράγμα, επιτέθηκε με ανήκουστους χαρακτηρισμούς στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη.

»Λογικό από μέρους του. Κατανοούμε τον πανικό του. Προφανώς δεν είναι ευχάριστο ούτε στον ίδιο ούτε και στον κ. Μητσοτάκη να έχουν απέναντι τους έναν νέο πολιτικό, χωρίς δεσμεύσεις και αγκιστρώσεις, ο οποίος δεν ταυτίζεται με το σύστημα, αλλά με τους απλούς πολίτες. Τους χαλάει τα... deals.

»Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο Πρόεδρος του όμως δεν πρόκειται να κάνουν ούτε μισό βήμα πίσω. Θα συνεχίσουν να αναδεικνύουν τα τερατουργήματα της κυβέρνησης, όσο κι αν προσπαθεί η προπαγάνδα της να τα κρύψει κάτω από το χαλί. Θα συνεχίσουν να αναδεικνύουν τη συνειδητή διάλυση και ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ, την οποία έχει αναλάβει εργολαβικά ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας», καταλήγει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

https://www.efsyn.gr/politiki/433532_lathos-alla-leei-o-georgiadis-meta-tis-ybreis-se-kasselaki



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021