Παρασκευή 17  Μαϊου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Νίκος Βουνοτρυπίδης: Όταν αποφυλακίζεις τον Μιχαλολιάκο, δείχνεις το πόσο σαθρό είναι το πολιτικό και το δικαστικό σύστημα

Νίκος Βουνοτρυπίδης: Όταν αποφυλακίζεις τον Μιχαλολιάκο, δείχνεις το πόσο σαθρό είναι το πολιτικό και το δικαστικό σύστημα

Όταν αποφυλακίζεις τον Μιχαλολιάκο, δείχνεις το πόσο σαθρό είναι το πολιτικό και το δικαστικό σύστημα.
Όταν αποφυλακίζεις τον Μιχαλολιάκο στα 4 χρόνια ενώ έχει καταδικαστεί για 13, δηλώνεις την νοσηρή άποψή σου για την δικαιοσύνη.
Όταν αποφυλακίζεις τον Μιχαλολιάκο οπλίζεις το χέρι του επόμενου Ρουπακιά, να εξοντώσει τον επόμενο ΄΄ενοχλητικό΄΄ ΄΄Παύλο΄΄, έτσι, ύπουλα, στρίβωντας το μαχαίρι στα σωθικά του παλικαριού που το μόνο έγκλημά του είναι οτι έχει το θάρρος, το κουράγιο να αντισταθεί στη σήψη, στην αδικία, στον παραλογισμό της εγκληματικής εξουσίας και στα παρακλάδια της, στα παρακρατικά αποβράσματα που την πλαισιώνουν με κάθε βρώμικο τρόπο.
Όταν αποφυλακίζεις τον Μιχαλολιάκο , στέλνεις και άλλες ΄΄Μάγδες ΄΄ στην κόλαση, μαυρίζεις την ψυχή, την ζωή τους.
Αλλά να ξέρεις, αυτές οι ΄΄Μάγδες΄΄ καταφέρνουν και σηκώνονται στα πόδια τους , μαζεύουν τις δυνάμεις τους και διεκδικούν το δίκιο τους, ζητάνε την δικαιοσύνη με πάθος και με όλη την δύναμη της ψυχής τους.
Όταν αποφυλακίζεις τον Μιχαλολιάκο ξεθαρεύουν τα ποντίκια που είχαν κρυφτεί στο λαγούμι τους , γιατί αυτή είναι η παλικαριά τους.
Όταν αποφυλακίζεις τον Μιχαλολιάκο, ανοίγεις για μια φορά ακόμα τους ασκούς του Αιόλου, δίνεις δύναμη σε άρρωστους άνθρωπους, πνευματικά ανάπηρους, κομπλεξικούς , ρατσιστές, με πρωτόγονα ένστικτα, με αντιλήψεις περίεργες για την ανθρώπινη ζωή, για την τιμή και την αξιοπρέπεια της κοινωνίας.



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021