Σάββατο 29  Ιουνίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Ροζ σκάνδαλο με «γαλάζιο» διοικητή νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης

Ροζ σκάνδαλο με «γαλάζιο» διοικητή νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης

Νεαρή υποδιευθύντρια νοσοκομείου κατήγγειλε το διοικητή κεντρικού νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης για σεξουαλική παρενόχληση και εκείνος εξαναγκάστηκε ουσιαστικά σε παραίτηση. Η υπόθεση έχει διαβιβαστεί προς διερεύνηση από το υπουργείο Υγείας στην εισαγγελία πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

 
Όπως έγινε γνωστό, πριν από μερικές ημέρες η υποδιευθύντρια του νοσοκομείου βγήκε αναστατωμένη, σε έξαλλη κατάσταση, από το γραφείο του διοικητή με τον οποίο είχαν κατ’ ιδίαν συνάντηση. Φωνάζοντας δήλωσε ενώπιον όλων των υπαλλήλων που βρίσκονταν απ΄ έξω ότι παραιτείται και στη συνέχεια συνέταξε έγγραφη καταγγελία εις βάρος του διοικητή.
 
Η καταγγελία της διαβιβάστηκε στην 3η Υγειονομική Περιφέρεια και σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαιώθηκαν από τον ίδιο, ο διοικητής της 3ης ΥΠE, Παναγιώτης Μπογιατζίδης, ενημέρωσε σχετικά το γραφείο του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη και την αναπληρώτρια υπουργό, Μίνα Γκάγκα.
 
 
Μετά την εξέλιξη αυτή ο καταγγελλόμενος διοικητής του νοσοκομείου υπέβαλε την παραίτησή του επιφυλασσόμενος να κινηθεί δικαστικά κατά της υποδιοικήτριας.
 
Η «Εφ.Συν.» υπέβαλε σχετικό ερώτημα για την υπόθεση στο υπουργείο Υγείας από το γραφείο Τύπου του οποίου επισήμως έγινε γνωστό ότι με εντολή του υπουργού ο φάκελος της υπόθεσης διαβιβάστηκε στην εισαγγελία πρωτοδικών Θεσσαλονίκης προς ποινική διερεύνηση.
 
Να σημειώσουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος διοικητής του νοσοκομείου, στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, γίνεται υποκείμενο καταγγελιών. Η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Θεσσαλονίκης τον έχει καταγγείλει στο παρελθόν «για επικίνδυνες ενέργειες και παρεμβάσεις» και του έχει προσάψει αυταρχική και επιθετική συμπεριφορά αλλά και κλίμα τρομοκρατίας προς τους εργαζόμενους.
 


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021