Τρίτη 9  Ιουλίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

ΝΔ: Δύο κόμματα στο ίδιο κρεβάτι

ΝΔ: Δύο κόμματα στο ίδιο κρεβάτι

Εκτός από το γάμο ομοφύλων, που ψηφίστηκε χθες, υπάρχει και ο γάμος των πολιτικών. Ο πρώτος μπορεί να είναι από έρωτα, ο δεύτερος είναι πάντα από συμφέρον.

Ο γάμος των πολιτικών ονομάζεται κόμμα και δεν αφορά δύο ανθρώπους, αλλά πολλές χιλιάδες, που έχουν μια στοιχειωδώς κοινή ιδεολογία και στοιχειωδώς κοινούς στόχους.


Το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας δεν ανήκει πλέον σε αυτή την κατηγορία. Είναι ένα κόμμα βαθιά διχασμένο, δύο κόμματα στην πραγματικότητα, που αν ήταν ζευγάρι θα έψαχνε δικηγόρους για να λύσει τα δεσμά. Από τη μία οι 107 βουλευτές που υπερψήφισαν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Από την άλλη οι 20 που καταψήφισαν και οι 31 δειλοί που απείχαν. Δειλοί, επειδή ναι μεν διαφωνούσαν, αλλά όχι… τόσο πολύ και ώστε να στεναχωρήσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η παράταξη που υμνούσε το «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια», δεν έχει ενιαία θέση για το τι είναι «οικογένεια»! Οσο για τη θρησκεία, άλλοι υπακούουν στις εντολές της Ιεράς Συνόδου και άλλοι τής λένε «μην ανακατεύεσαι». Από το βράδυ της Πέμπτης ράγισαν τα ιδεολογικά θεμέλια και μόνο η… κουτάλα μπορεί να κρατήσει πλέον το κόμμα ενωμένο.

Στη Βουλή η κυβέρνηση χρειάστηκε τις ψήφους της αντιπολίτευσης για να περάσει ένα εμβληματικό νομοσχέδιο. Κάποιοι λένε ότι είναι σαν να έχει χάσει τη δεδηλωμένη. Το βέβαιο είναι ότι έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια.

https://www.documentonews.gr/article/nd-dyo-kommata-sto-idio-krevati/



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021