Τετάρτη 3  Ιουλίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Ασλανίδης (πατέρας θύματος Τεμπών): «Η εισαγγελέας μου είπε “Πως κάνετε έτσι; Είναι ένα μικρό ηθικό θέμα»

Ασλανίδης (πατέρας θύματος Τεμπών): «Η εισαγγελέας μου είπε “Πως κάνετε έτσι; Είναι ένα μικρό ηθικό θέμα»

Βαριές καταγγελίες κατά της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου εξαπολύει ακόμα ένα γονιός που έχασε το παιδί του τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Συγκεκριμένα, ο Παύλος Ασλανίδης, πατέρας του 27χρονου Δημήτρη που σκοτώθηκε στα Τέμπη, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus αποκάλυψε πως όταν ρώτησε την εισαγγελέα για τa πεταμένα αντικείμενα που ήταν στο σημείο του δυστυχήματος εκείνη έκανε λόγο για ένα «μικρό ηθικό ζήτημα».

«Πήγαμε τον Αύγουστο (σ.σ στην εισαγγελέα), μας υποσχέθηκε ότι είναι το μέρος φυλασσόμενο κι όλα καλά και μη στεναχωριέστε και μην κάνετε κι όταν πήγαμε και πήραμε φωτογραφίες και είδαμε με τα μάτια μας, πως ήταν πεταμένα τα πράγματα εκεί, πήγα τις φωτογραφίες, τις τύπωσα και τις πήγα στο γραφείο της, τις έδειξα και ξέρεις τι μου είπε; “Πως κάνετε έτσι; Είναι ένα μικρό ηθικό θέμα”».

Πρόκειται για μια ακόμα καταγγελία, που έρχεται να προστεθεί σε αυτή της Μαρίας Καρυστιανού, μητέρα της 20χρονης Μάρθης Ψαροπούλου και πρόεδρο του Συλλόγου Οικογενειών Θυμάτων και την συγκλονιστική κατάθεση, όπου πριν λίγες μέρες ανέφερε ότι η Εισαγγελέας Αρείου Πάγου της είπε «αυτά συμβαίνουν» και την προέτρεψε να επισκεφθεί μια εκκλησία για να τη βοηθήσει.

Ο ο κ. Ασλανίδης δήλωσε πως όλοι «τους βλέπουν σαν σκουπίδια» και προσέθεσε: «Αυτή η κυρία έπρεπε να παραιτηθεί χτες, μαζί με τη Σακελλαροπούλου, τώρα που καταδικάστηκε η χώρα μας για τη διαφθορά. Ένα μικρό ηθικό θέμα; Και της λέω τα παιδιά σου θα ήθελες να τα δολοφονήσουν και να τα πετάξουν εκεί; Και μου λέει σας καταλαβαίνω…

Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Σαν σκουπίδια μας βλέπουνε. Δεν μας βλέπουν καν. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα, την έχουν ελεγχόμενη».

«Εγώ έχω πάρει μια απόφαση για τον γιό μου, δεν θα κάνουμε μνημόσυνο, αν δεν κάνουμε μνημόσυνο αυτούς που δολοφόνησαν το παιδί μας δεν θα του κάνουμε μνημόσυνο, τα παλικάρια δεν τα κάνουμε μνημόσυνο», κατέληξε στη συνέντευξή του

www.rosa.gr



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021