Τετάρτη 29  Ιουνίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

 Μεσολόγγι: Μετά τον κρεοπώλη, άλλες τέσσερις προσαγωγές

Μεσολόγγι: Μετά τον κρεοπώλη, άλλες τέσσερις προσαγωγές

«Ανοίγει η βεντάλια των ανακρίσεων» στο θρίλερ του Μεσολογγίου - Εξετάζονται ακόμη δύο άνδρες και δύο γυναίκες για την εξαφάνιση του Μπάμπη


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου από το Μεσολόγγι αφού πριν από λίγη ώρα μετατράπηκε σε σύλληψη η προσαγωγή του κρεοπώλη, ενώ για την ίδια υπόθεση έχουν γίνει άλλες τέσσερις προσαγωγές.

Ο κρεοπώλης βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση για την υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου στο Μεσολόγγι.


Έχουν γίνει συνολικά τέσσερις προσαγωγές, δύο άνδρες και δύο γυναίκες.

Πρόκειται για φίλους του κρεοπώλη με τους οποίους είχε μιλήσει μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη.

Τις τελευταίες μέρες στο «κάδρο» μπήκε ακόμα ένα άτομο με το οποίο ο κρεοπώλης φέρεται πως επιχείρησε να επικοινωνήσει μαζί του. Στους αστυνομικούς έχει προκαλέσει εντύπωση το γεγονός ότι οι επίμαχες επικοινωνίες έχουν σβηστεί από το κινητό.


Πρόκειται για έναν 36χρονο, ο οποίος και αυτός είχε σβήσει μηνύματα που είχε ανταλλάξει με τον κρεοπώλη. Μάλιστα για τον εν λόγω, ο γνωστός ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης ανέφερε στη Ζούγκλα ότι «είναι πολύ πιθανόν να έχουμε δύο ζευγάρια χειροπέδες».

Το συγκεκριμένο άτομο που έδωσε κατάθεση κλήθηκε να δώσει το κινητό του για να γίνει έλεγχος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος προσπάθησε να επικοινωνήσει και με μία γυναίκα, η οποία δεν απάντησε στις κλήσεις του.

Υπενθυμίζεται ότι ο βασικός ύποπτος κλήθηκε νωρίς το βράδυ της Τετάρτης, προκειμένου να δώσει συμπληρωματική κατάθεση στα γραφεία της Ασφάλειας Μεσολογγίου.

Στους ισχυρισμούς του κρεοπώλη έχουν διαπιστωθεί αναντιστοιχίες στα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία, από μαρτυρίες, οπτικό υλικό και τα δεδομένα των κινητών.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο κρεοπώλης έμεινε όλη τη νύχτα στην Ασφάλεια χωρίς όμως να ομολογήσει ότι εμπλέκεται στην υπόθεση εξαφάνισης.

Συμπληρώνεται επίσης ότι, η οικογένεια του αγνοουμένου την Τετάρτη (18/1) κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου και τυχόν συμμετόχου για ανθρωποκτονία με δόλο, αλλά και κατά του 50χρονου κρεοπώλη για ψευδή κατάθεση κατ΄εξακολούθηση.

Ο 50χρονος κρεοπώλης, φέρεται να είχε δανειστεί από τον 31χρονο 17.000 ευρώ και ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε στις 4 Ιανουαρίου, από τότε δηλαδή που ο τελευταίος αγνοείται.

«Πού είναι ο Μπάμπης ; », φώναζαν οι συγγενείς στον κρεοπώλη
Συγγενείς και φίλοι του αγνοουμένου από νωρίς το πρωί της Πέμπτης συγκεντρώθηκαν έξω από το αστυνομικό τμήμα Μεσολογγίου που βρίσκεται ο κρεοπώλης, ο οποίος εκλήθη χθες για νέα συμπληρωματική κατάθεση στην αστυνομία, και φώναζαν «Πού είναι ο Μπάμπης; ».

«Μίλα ρε τέρας, πού είναι το παιδί μου; », φώναζε αγανακτισμένη και με δάκρυα στα μάτια η μητέρα του Μπάμπη Κούτσικου.

https://www.zougla.gr/greece/mesolongi-meta-ton-kreopoli-alles-tesseris-prosagoges/



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021