Κυριακή 7  Ιουλίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Άρδασσα 6 & 7 Νοέμβρη. Η ιστορία επαναλαμβάνεται με εφτά νεκρά ζώα αυτή τη φορά, από φόλες - Αδέσποτες Πατούσες Πτολεμαίδας

Άρδασσα 6 & 7 Νοέμβρη. Η ιστορία επαναλαμβάνεται με εφτά νεκρά ζώα αυτή τη φορά, από φόλες - Αδέσποτες Πατούσες Πτολεμαίδας

Άρδασσα 6 & 7 Νοέμβρη.
Η ιστορία επαναλαμβάνεται με εφτά νεκρά ζώα αυτή τη φορά, από φόλες.
Πέντε αδέσποτα και δύο δεσποζόμενα που απο ανθρώπινη αμέλεια κυκλοφορούσαν ελεύθερα (?)...
Τακτικές του παρελθόντος ξαναζωντανεύουν και δυστυχώς δεν βρίσκουμε ούτε τα λόγια για να χαρακτηρίσουμε τον "άνθρωπο" που τις εφάρμοσε..
"..Η συμπεριφορά του να βλάπτει κάνεις ζώα αποτελεί ψυχική διαταραχή και συνδέεται απόλυτα με ενδοοικογενειακή βία και κακοποίηση παιδιών ή ηλικιωμένων.
Οι ενήλικες που κακοποιούν ζώα είναι πιο συχνά άνδρες και συνηθέστερα πρόσωπα με χαμηλά επίπεδα εκπαίδευσης και εισοδήματος καθώς έμαθαν να αντιμετωπίζουν τα ζώα σαν εργαλεία ή αντικείμενα.
Όσοι δε εξοντώνουν ζώα στον δρόμο, έχουν λανθασμένη πεποίθηση ότι με αυτόν τον τρόπο προασπίζουν τη δημόσια υγεία ή αποδίδουν δικαιοσύνη.
Οι ενήλικες οι οποίοι κακοποιούν κατοικίδια συστηματικά μπορεί να ασκήσουν κάθε μορφής ενδοοικογενειακή και διαπροσωπική βία ενώ συχνά εμπλέκονται σε παραβατικές πράξεις.
Η βία κατά των ζώων θεωρείται ως επαναλαμβανόμενη και κλιμακούμενης έντασης ,μέχρι του σημείου που ο δράστης εξοικειωμένος με την απαξίωση της ζωής σαν εννοια,μπορεί να στραφεί σε εγκλήματα κατά της ανθρώπινης ζωής

Η ΑΝΟΧΗ ΣΤΗ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΒΙΑΣ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ."



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021