Δευτέρα 1  Ιουλίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Νέες απειλές κατήγγειλε το ανήλικο θύμα βιασμών και μαστροπείας του Κολωνού

Νέες απειλές κατήγγειλε το ανήλικο θύμα βιασμών και μαστροπείας του Κολωνού

Να μην έχει τέλος δείχνει ο εφιάλτης που βιώνει το ανήλικο κορίτσι, η ιστορία του οποίου συγκλόνισε το πανελλήνιο, καθώς το ξετύλιγμα του κουβαριού της υπόθεσής της αποκάλυψε φρικτές λεπτομέρειες για τους αλλεπάλληλους βιασμούς που είχε υποστεί και ως θύμα μαστροπείας στην ευρύτερη περιοχή του Κολωνού.

Η 13χρονη πλέον, κατήγγειλε ότι ένας άνδρας την πλησίασε στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ, με το οποίο πήγαινε στο σχολείο και εκτόξευσε απειλές τόσο προς την ίδια, όσο και για τη μικρή της αδερφή, τη θεία της που τη φιλοξενεί και την αστυνομικό που βρίσκεται έξω από το σπίτι, στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν ληφθεί για την προστασία της, προκειμένου να μην καταθέσει.

Το παιδί περιέγραψε τη λεκτική επίθεση που δέχθηκε από τον επιβάτη του λεωφορείου, στη θεία, στον διευθυντή του σχολείου και στην αστυνομικό, η οποία και ενημέρωσε τις αρχές. Όπως φέρεται να είπε, ενώ βρισκόταν μέσα στο λεωφορείο, κάθισε δίπλα της ένας άνδρας που άρχισε να την απειλεί και να της λέει πράγματα που γνωρίζει για εκείνη και τη θεία της. Σύμφωνα με την 12χρονη, την απείλησε ότι θα τους κάνει κακό και την προειδοποίησε να μην πει σε κανέναν τίποτα για όσα έγιναν.

Σύμφωνα με το Mega, oι απειλές συνεχίστηκαν μέχρι το τέλος της διαδρομής, όπως ανέφερε η 12χρονη και «πριν σταματήσει το λεωφορείο γύρισε και μου είπε: "ό,τι λες τα ακούμε και αν καταθέσεις για την Μ… και τον Η… θα σε σκοτώσω"».

 Οι αστυνομικοί μίλησαν με το κορίτσι και τη θεία του, που αρχικά ήθελαν να καταγραφεί το περιστατικό, χωρίς ωστόσο να προβούν σε μήνυση. Λίγο αργότερα ωστόσο, την ίδια μέρα, μετέβησαν στο ΑΤ και υπέβαλαν μήνυση σε βάρος ενός 37χρονου άνδρα, με καταγωγή από την Αλβανία.

Η θεία της ανήλικης δήλωσε: «Το παιδί με πήρε τηλέφωνο από το σχολείο και έκλαιγε. Μου είπε για τις απειλές αλλά δε μου ανέφερε λεπτομέρειες».

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον καταγγελλόμενο, τον συνέλαβαν και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται τα πάντα, υποστηρίζοντας ότι δεν πείραξε το κορίτσι. Όπως φέρεται να είπε, παίρνει το συγκεκριμένο λεωφορείο καθημερινά για να πηγαινοέρχεται στη δουλειά του.

Όλα αυτά την ώρα που η μητέρα της ανήλικης παραμένει στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού. Επιμένει από την πρώτη στιγμή πως δε γνώριζε το παραμικρό για το μαρτύριο της κόρης της και αρνείται πως ήξερε και σιωπούσε για να κερδίζει χρήματα. Για την υπόθεση έχουν ήδη παραπεμφθεί σε δίκη συνολικά 26 κατηγορούμενοι.

https://www.efsyn.gr/ellada/astynomiko/409382_nees-apeiles-katiggeile-aniliko-thyma-biasmon-kai-mastropeias-toy-kolonoy



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021