Δευτέρα 24  Ιουνίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Η Πόντια δασκάλα Βασιλική Τσανακτσίδου: Το να πίνουμε μαζί ρακί και να τρέχουμε στην Πόλη να αγοράσουμε φτηνά δερμάτινα και να χορεύουμε μαζί τσιφτετέλι τρώγοντας κιοφτέδες γιαουρτλού δεν είναι φιλία των λαών

Η Πόντια δασκάλα Βασιλική Τσανακτσίδου: Το να πίνουμε μαζί ρακί και να τρέχουμε στην Πόλη να αγοράσουμε φτηνά δερμάτινα και να χορεύουμε μαζί τσιφτετέλι τρώγοντας κιοφτέδες γιαουρτλού δεν είναι φιλία των λαών

Βασιλική Τσανακτσίδου: Οι Τούρκοι ξέχασαν να μας απειλήσουν με τον 5άστερο τουρκικό στρατό που πολεμάει με τα 20χρονα κορίτσια του Κουρδιστάν και δυσκολεύεται

Η φλογερή Πόντια δασκάλα από τις ΗΠΑ σχολιάζει τις απειλές των Τούρκων για το σκίσιμο της σελίδας που υμνούσε τον Κεμάλ σε βιβλίο στην Κύπρο
 
 
Τις απειλές της Τουρκίας λόγω του σκισίματος σελίδας από το βιβλίο αγγλικών της Β’ Λυκείου στην Κύπρο, που υμνούσε τον Μουσταφά Κεμάλ, σχολίασε με εύστοχο τρόπο η δραστήρια εκπαιδευτικός Βασιλική Τσανακτσίδου, η οποία ζει και εργάζεται στις ΗΠΑ.
 
Γέννημα-θρέμμα της Ακρινής Κοζάνης, ενός ποντιακού χωριού όπου ακούγονται πολύ τα ποντιακά, η Βασιλική Τσανακτσίδου αποτελεί ενεργό μέλος της Ποντιακής Κοινότητας Νόργουοκ «Ο Πόντος» και φλογερή αγωνίστρια για τη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου που πολύ συχνά παίρνει θέση σε θέματα που αφορούν την επιθετική πολιτική της Τουρκίας.
 
«Έσκισαν στην Κύπρο τη σελίδα που υμνούσε τον Κεμάλ τον γενοκτόνο.
 
Όχι δεν με εκπλήσσει η αντίδραση του τουρκικού κράτους που μας απειλεί ότι όποιος δεν σέβεται τον γενοκτόνο θα βρει απέναντί του την Τουρκική Δημοκρατία (την ποια;) και το τουρκικό έθνος. Ξέχασαν να μας απειλήσουν και με τον πεντάστερο τουρκικό στρατό που εδώ και δεκαετίες πολεμάει με τα εικοσάχρονα κορίτσια του Κουρδιστάν και δυσκολεύεται. 
 
Όχι δεν με εκπλήσσει η αντίδραση των γιαλαντζί Διεθνιστών που εξοργίστηκαν με την “απρεπή“ συμπεριφορά αυτών που έσκισαν την σελίδα και αποσύρουν το βιβλίο.
 
Αυτοί οι ντεμέκ Διεθνιστές προσπαθούν εδώ και χρόνια να μας πείσουν ότι το ό,τι έσφαξε ο γενοκτόνος τους προγόνους μας είναι πράξη φιλίας των λαών και πρέπει να την υμνούμε και να πούμε και ένα ευχαριστώ όπως έκανε ο Βενιζέλος.
 
»Λοιπόν για να συνεννοηθούμε. Και εμείς για την φιλία των λαών αγωνιζόμαστε για αυτό διεκδικούμε την αναγνώριση της γενοκτονίας των προγόνων μας. Γιατί για να υπάρχει φιλία ανάμεσα στους λαούς πρέπει να υπάρχει σεβασμός του ενός λαού προς τον άλλον και για να σε σεβαστώ εγώ φίλε τουρκικέ λαέ πρέπει να παραδεχτείς να λάθη σου για να μην τα επαναλάβεις και πρέπει να ζητήσεις συγνώμη. Αυτό είναι Φιλία των Λαών.
 
»Το να πίνουμε μαζί ρακί και να τρέχουμε στην Πόλη να αγοράσουμε φτηνά δερμάτινα και να χορεύουμε μαζί τσιφτετέλι τρώγοντας κιοφτέδες γιαουρτλού δεν είναι φιλία των λαών.
 
 Αυτό γκομενιλίκι είναι …της μιας βραδιάς .
Άντε να σας χαρώ εδώ μέσα.
Διανοείται κανείς να κυκλοφορήσει και να διδάσκεται στα σχολεία βιβλίο το οποίο θα παρουσιάζει τον Χιτλερ σαν χαρισματικό ηγέτη και ήρωα του Γερμανικού έθνους ;
Ε αυτά τα “παλληκάρια” Χιτλερ και Κεμαλ τα ίδια χαρίσματα είχαν και με τον ίδιο τρόπο “αγωνίστηκαν “ για το έθνος τους .
Δεν θέλω διακρίσεις κύριοι Διεθνιστές δεν θέλω διακρίσεις .
 


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021