Παρασκευή 29  Μαρτίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Οι διαρκείς πολιτικές γκάφες του κυρίου Μαλούτα καίνε την ενδεχόμενη υποψηφιότητα Κουκουλόπουλου

Οι διαρκείς πολιτικές γκάφες του κυρίου Μαλούτα καίνε την ενδεχόμενη υποψηφιότητα Κουκουλόπουλου

Όποια και να ‘ναι αυτή.

Ασφαλώς ο τελευταίος δεν πρόκειται να κατέβει για να καταγράψει δυνάμεις, ως ουραγός πολιτικών εξελίξεων. Την ολική επαναφορά του έχει στο μυαλό!

Υπάρχει μια έντονη κινητικότητα δική του, με συνεχείς Δημόσιες εμφανίσεις και διεκδίκηση πολιτικού λόγου στα "Μέσα" στην περιοχή μας.

Κατά την γνώμη μου δεν είχε πιθανότητες, αλλά δεδομένου ότι στην πολιτική υπάρχουν ανατροπές όλα θα μπορούσαμε να τα δούμε.

Ο κ. Μαλούτας με τις διαρκείς αναφορές του, για το κλείσιμο των υπολοίπων τεσσάρων Νοσοκομείων της Δυτικής Μακεδονίας αλλά και με την ταύτιση του με τον κ.Μητσοτάκη στην πρόσφατη άνοδο του στη Μακεδονία, καίει το χαρτί Κουκουλόπουλου και δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα σε ολόκληρη τη Περιφέρεια για το ΚΙΝΑΛ.

Πρέπει να είσαι πολύ μεγάλος μάστορας, για να καταφέρεις να μιλά για το προσωπό σου, τουλάχιστον απαξιωτικά, μια ολόκληρη Περιφέρεια

Τον ονόμασα Λίβυο Φύλαρχο, γιατί έτσι συμπεριφέρεται, κουρελιάζοντας την ιδέα! Που θα παραμείνει μια θλιβερή ιδέα, αυτήν της «Περιφερειακής Συνειδήσεως», στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Τα γράφω χρόνια τώρα, υπάρχει πολιτική παθογένεια στην διπλανή πόλη και δεν αφορά το πρόσωπο του κ. Μαλούτα (είναι ο λαγός), υπάρχει μπλοκ ακραίων τοπικιστικών δυνάμεων που επιτίθενται σ’ όλη την περιφέρεια και ασφαλώς χρησιμοποιούν και την πολιτική ανεμοδούρα που ονομάζεται Κασαπίδης.

Ήδη υπάρχουν αντιδράσεις και Δημόσιες τοποθετήσεις, που φαντάζομαι θα λάβουν μέγιστη διάσταση στις επόμενες εκλογές.

Υ.Γ.

Αυτό είναι το μέγα σφάλμα, όταν οι κομματικοί μηχανισμοί δημιουργούν ισχυρά ιδεατά πολιτικά ονόματα, μετά δεν ελέγχονται και ξεχνούν σε ποιον χρωστούν την άνοδο τους. Συμπεριφέρονται με αμετροέπεια νομίζοντας πως είναι το κέντρο της γης , νομίζουν είναι τα πάντα ενώ δεν είναι τίποτα.



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021