Δευτέρα 6  Μαϊου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Στην εντατική παραμένει ο Τούρκος επιχειρηματίας Σαμπανσί - Είχε έρθει στην Ελλάδα για την επέτειο του γάμου του

Στην εντατική παραμένει ο Τούρκος επιχειρηματίας Σαμπανσί - Είχε έρθει στην Ελλάδα για την επέτειο του γάμου του

Ο Τούρκος επιχειρηματίας Αλί Σαμπανσί και η σύζυγός του / Φωτογραφία: Gettyimages
Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του Τούρκου επιχειρηματία, Αλί Σαμπανσί, όπως και της συζύγου του, Βουσλάτ Ντογάν Σαμπανσί, όπως ανακοίνωσε η εταιρία του, μετά το ατύχημα που είχαν στους Λειψούς αργά το απόγευμα της Πέμπτης (24/8).
 
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Esas Holdings, συμφερόντων του Αλί Σαμπανσί: «Η κατάσταση της υγείας του ζεύγους Sabancı βελτιώνεται και παρακολουθούνται σχολαστικά», μετά την ολοκλήρωση των επεμβάσεων στις οποίες χρειάστηκε να υποβληθούν με επιτυχία.
 
Όπως αναφέρει η Milliyet, το ζευγάρι παραθέριζε στα ελληνικά νησιά γιορτάζοντας οικογενειακά την επέτειο του γάμου τους.
Λειψοί: Πώς έγινε το ατύχημα του Τούρκου επιχειρηματία Αλί Σαμπανσί -Το σκάφος του έπεσε σε ύφαλο, νέα στοιχεία
 
Η ολονύχτια μάχη των Ελλήνων γιατρών για να σώσουν τον Τούρκο επιχειρηματία Σαμπανσί -«Τον χειρουργούσαν 7 ώρες»
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Τούρκος επιχειρηματίας αργά το απόγευμα της Πέμπτης (24/8) επιβιβάστηκε σε βοηθητικό σκάφος αφήνοντας το ιδιωτικό του ταχύπλοο, προκειμένου να επισκεφτεί ταβέρνα στους Λειψούς, όταν προσέκρουσε σε ύφαλο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά μαζί με τη σύζυγό του, Βουσλάτ Ντογάν Σαμπανσί.
 
Τόσο ο Αλί Σαμπανσί όσο και η σύζυγός του μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Λέρου σοβαρά τραυματισμένοι όπου υποβλήθηκαν σε πολύωρες χειρουργικές επεμβάσεις. Πλέον νοσηλεύονται σε ιδιωτικό νοσοκομείο στην Κωνσταντινούπολη.
 
Εκεί τους επισκέφθηκε και ο τοπικός κυβερνήτης, Νταβούτ Γκιούλ που ανέφερε πως η οικογένεια πρέπει να προβεί σε «δήλωση για την κατάσταση της υγείας τους», ενώ πρόσθεσε και αυτός πως από όσα είναι γνωστά, τόσο ο επιχειρηματίας, όσο και η σύζυγός του «είναι καλά».
 
Η θεραπεία του ζευγαριού συνεχίζεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας, αναφέρει στο ρεπορτάζ της η Milliyet, προσθέτοντας πως ο Αλί Σαμπανσί, του οποίου αφαιρέθηκε η σπλήνα και τοποθετήθηκε στεντ στην αορτή του, εξακολουθεί να είναι αναισθητοποιημένος, αλλά καλά στην υγεία του. Αντίστοιχα, όπως είχε επισημανθεί από το iefimerida, η υγεία της συζύγου του, παρά τα σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο, φαίνεται να βελτιώνεται σταδιακά. Τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι τα δύο παιδιά τους, που ήταν μαζί τους, πήδηξαν στη θάλασσα λίγο πριν από το ατύχημα και δεν τραυματίστηκαν.
 
Στο σκάφος βρίσκονταν επίσης και δύο καλεσμένοι του ζευγαριού, ένας Βρετανός και ένας Νοτιοαφρικανός.
 
Το προφίλ του πανίσχυρου Τούρκου επιχειρηματία - Το real estate και η ισχυρή παρουσία στα ΜΜΕ
Ο Αλί Σαμπανσί είναι πρόεδρος της κτηματομεσιτικής εταιρίας Esas Holding και μέλος του διοικητικού συμβουλίου των ιδιωτικών αεροπορικών εταιρειών Pegasus Hava Tasimaciligi AS. Είναι από τους πλουσιότερους άνδρες στη γείτονα και έχει συμπεριληφθεί στην 54η θέση της λίστας του Forbes με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο το 2017, με περιουσία άνω των 650 εκατ. δολαρίων.
 
Η οικογένειά του Sabanci ελέγχει έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους της Τουρκίας. Η σύζυγός του, Vuslat Dogan Sabanci, είναι κόρη του πρώην μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης Aydin Dogan (άλλοτε ιδιοκτήτη έντυπων μέσων όπως η Hürriyet, η Milliyet κ.α.), με την ίδια να είναι πρώην πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Hürriyet.
 ida.gr</a></p>


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021