Πέμπτη 2  Μαϊου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Θεσσαλονίκη: Σοκ για το άγριο έγκλημα με θύμα τον 64χρονο - Οι κινήσεις και η ομολογία άλλων δύο φόνων από τον 29χρονο

Θεσσαλονίκη: Σοκ για το άγριο έγκλημα με θύμα τον 64χρονο - Οι κινήσεις και η ομολογία άλλων δύο φόνων από τον 29χρονο

 

Ο 29χρονος αναμένεται σήμερα να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα

 
egklima-thessaloniki1
Σε κατάσταση σοκ είναι η κοινωνία της Θεσσαλονίκης μετά το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Μενεμένη όταν ένας 29χρονος σκότωσε με μαχαίρι και χτυπήματα στο κεφάλι έναν 64χρονο με τον οποίο είχε γνωριστεί λίγες ώρες νωρίτερα.

 
Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν ο ίδιος ο 29χρονος, ο οποίος σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, μετέβη στο αστυνομικό τμήμα και ομολόγησε την πράξη του με την περιγραφή του να προκαλεί ανατριχίλα ακόμα και σε έμπειρους αστυνομικούς.

Ο 29χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς πως αρχικά μετέβη στην οικία του θύματος προκειμένου να πραγματοποιήσει κάποια εργασία έναντι αμοιβής. Τότε, ενώ βρισκόταν στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού, ο 64χρονος του επιτέθηκε και προσπάθησε να τον βιάσει.

Ο 29χρονος αντέδρασε και άρχισε να χτυπά τον 64χρονο στο πρόσωπο με τόση μανία που τελικά έπεσε κάτω αναίσθητος. Στη συνέχεια έδεσε στον λαιμό του θύματος ένα σχοινί και, αρπάζοντας τρία μαχαίρια από την κουζίνα, κάρφωσε τα δύο στο στρώμα, ενώ το τρίτο το άφησε στη βουβωνική χώρα του άνδρα. Η επόμενη κίνησή του, όπως είπε στους αστυνομικούς, ήταν να πάρει ένα σφουγγάρι να το εμποτίσει με το αίμα του θύματος και να γράψει σε κολόνα του σαλονιού τη λέξη «παιδεραστή -1».

Οι αστυνομικοί που πήγαν στο διαμέρισμα της οδού Καζαντζάκη βρήκαν τον 64χρονο γυμνό και μέσα σε λίμνη αίματος στην κρεβατοκάμαρα. Όπως διαπίστωσαν ο άνδρας έφερε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι ενώ εντόπισαν και τρία μαχαίρια τα οποία και κατέσχεσαν. Στη σκηνή του εγκλήματος βρέθηκε και ένα σφραγισμένο προφυλακτικό

 
Από την πλευρά του ο ιατροδικαστής που μετέβη στο σημείο διαπίστωσε δύο τραύματα από μυτερό αντικείμενο στο πρόσωπο του θύματος και πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι.

Την υπόθεση περιπλέκει, δε, ακόμα περισσότερο η πληροφορία ότι ο 29χρονος στις 18 Ιουλίου είχε πάει σε αστυνομικό τμήμα και είχε πει σε αστυνομικούς ότι σκότωσε δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι την προηγούμενη μέρα αποπειράθηκαν να τον ληστέψουν με αιχμηρό αντικείμενο. Τότε οι ισχυρισμοί του  - καθώς είπε ότι πέταξε τις σορούς των δύο αλλοδαπών στον Γαλλικό Ποταμόδεν -  δεν επαληθεύθηκαν, ωστόσο μετά τη δολοφνία που διέπραξε την Πέμπτη, οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται.

 
Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν, τέλος, ότι ο 29χρονος είχε απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις κλοπής και ναρκωτικών και είχε αποφυλακιστεί το 2022.


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021