Πέμπτη 28  Μαρτίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Πρωτοβουλία Πολιτών Εορδαίας - Συνάντηση με τον Πρόεδρο του "ΕΝΩΝΩ"

Πρωτοβουλία Πολιτών Εορδαίας - Συνάντηση με τον Πρόεδρο του "ΕΝΩΝΩ"

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ¨ΕΝΩΝΩ¨

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ 08-03-2023

Στις 01-03-2023 τετραμελής ομάδα του Συντονιστικού Οργάνου της «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ», συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του κόμματος «ΕΝΩΝΩ» κύριο Νίκο Μαυραγάνη στην Πτολεμαΐδα στην καφετέρια Splendor και μετά από αναλυτική παρουσίαση της πρότασης Β. Σωτηρόπουλου (η οποία και αποτελεί και την επίσημη θέση του Δήμου Εορδαίας που με την 113/2021 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας, ΑΠΟΤΕΛΕΙ πλαίσιο διεκδίκησης και αγώνων από ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ).

ΜΕ_Ν.ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ-4_01-03-2023.jpg

Ο κύριος Μαυραγάνης παρ' ότι ενωρίτερα είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Εορδαίας, δεν έλαβε γνώση για την πρόταση μας, είτε από αβλεψία του Δημάρχου είτε από ενημέρωση του Δημάρχου για την υφιστάμενη (και μη ενεργή, παλαιά σιδηροδρομική γραμμή προς Θεσσαλονίκη).

Από την ενδελεχή και ουσιαστική ενημέρωση μας προς τον κ. Μαυραγάνη (που να σημειωθεί εδώ υπήρξε Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και παραιτήθηκε όταν υπογράφτηκε η συμφωνία των Πρεσπών), κατανόησε πλήρως το δίκαιο και την ορθότητα της πρότασης μας την οποία όπως μας ανέφερε δεν γνώριζε, μάλιστα μας ευχαρίστησε θερμά για αυτή την ενημέρωση, και έδειξε και τον θαυμασμό του που υπάρχουν «ενεργοί πολίτες που αγωνίζονται για αυτονόητα πράγματα, κάτι που έπρεπε να τα κάνει η πολιτεία».

Εκτός των άλλων αναφερθήκαμε και στο πολυσυζητημένο θέμα του ΒΙΟΠΑ και τι προσδοκά η Δημοτική Αρχή για σύνδεση του με Θεσσαλονίκη ώστε να έρθουν επενδύσεις. Όπως ανέφερε ο ίδιος ο κ. Μαυραγάνης, για να έλθει κάποιος επενδυτής δεν αρκεί μόνο η γη και το φορολογικό, αλλά η άμεση πρόσβαση σε λιμάνι ή αεροδρόμιο μέσω σύγχρονου σιδηροδρομικού, και οδικού δικτύου. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΑΣ.

Μετά το τέλος της σύντομης ομιλίας του κ. Μαυραγάνη, του παραδώσαμε φάκελο με την πρόταση μας συνοδευόμενο με επιστολή την οποία δεν δημοσιοποιούμε για ευνόητους λόγους αλλά και για λόγους τακτικής μας.

ΜΕ_Ν.ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ-3_01-03-2023.jpg

Σημειώνουμε: πως τηρήσαμε το τριήμερο πένθος, όπως οφείλαμε, ως ελάχιστο δείγμα τιμής για τα θύματα του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών και δεν βγάλαμε αμέσως Δελτίο Τύπου, το οποίο και κάνουμε σήμερα μετά και την μεγάλη πορεία στην Πτολεμαΐδα προς τιμή των θυμάτων.

Σε επόμενο Δελτίο Τύπου θα ανακοινώσουμε και νέα μέλη και στο Διευρυμένο Συντονιστικό Όργανο αλλά και σαν απλά μέλη της «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ».

ΤΟ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ / ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Ηλεκτρονική Διεύθυνση επικοινωνίας :

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021