Η Τζεφ Μοντάνα
Η Τζεφ Μοντάνα© papadakispress

Σε καταγγελία μέσω των social media περί χυδαίας πρότασης από εν ενεργεία υπουργό για να του παράσχει σεξουαλικές υπηρεσίες, προχώρησε το Σάββατο (01/07) η ηθοποιός και ΛΟΑΤΚΙ+ ακτιβίστρια, Τζεφ Μοντάνα.

Σε ανάρτησή της, αναφέρεται αναλυτικά στην γνωριμία τους, την οποία μάλιστα, όπως τονίζει, έκανε η σύζυγός του, και στην κίνησή του να της ζητήσει "σεξουαλική - επαγγελματική σχέση χωρίς να το μάθει η σύζυγός του".

 

Πιο αναλυτικά, η Τζεφ Μοντάνα αναφέρει μεταξύ άλλων: "Οφείλω να καταγγείλω ότι μόλις μου την έπεσε χυδαία πασίγνωστος εν ενεργεία υπουργός τον οποίο μάλιστα μου σύστησε η γυναίκα του. 

Ας λάβουν επιτέλους γνώση στην Βουλή πως εν έτη 2023 οι non binary trans feminine πολίτες, δεν γεννήθηκαν για να τους παρέχουν ερωτικές υπηρεσίες. Από που και ως που κύριε (λέμε τώρα) δράς τόσο  αυθαίρετα, θεωρώντας μάλιστα δεδομένο πως θα σου διασφαλίσουμε την αστραφτερή πουριτανική σας εικόνα ακέραια; Σαφώς και οι υπουργοί έχουν δικαίωμα στην ιδιωτικότητα τους και γι’αυτό άλλωστε δεν δημοσιοποιώ την ταυτότητα του.  Έχουμε όμως και εμείς δικαίωμα στον σεβασμό, την αξιοπρέπεια και την ορατότητα".

Συνεχίζοντας, αφού αναφέρει ότι πριν λίγες μέρες συνάντησε τυχαία σε παραλία των νοτίων προαστίων την σύζυγό του, εκείνη τους γνωρίζει σε μια επαφή "σύντομη και πολύ τυπική".

"Την ίδια μέρα με βρήκε στο Instagram, δεν με ακολούθησε ποτέ ούτε επέδρασε σε περιεχόμενο που έχω δημοσιεύσει. Έδρασε κεκαλυμμένα κάνοντας αυτό που λέμε slide στα dm. Μόλις είδα ότι μου στέλνει από το επίσημο verified page ο ίδιος ο υπουργος είχα μια περιέργεια να δώ τι θέλει. Είχα ισως μια ελπίδα μήπως «με βλέπει», που πολύ σύντομα γκρεμίστηκε.  Εν συντομία χθες 30/6 μου ξανά στέλνει και με ενημερώνει πως αυτό που θέλει είναι να αναπτύξουμε μια όπως είπε αυτολεξεί σεξουαλική-επαγγελματική σχέση χωρίς να το μάθει η σύζυγος του, ούτε το έθνος φυσικά.

"Αναγνωρίζω πως έχει δικαίωμα να ζητήσει υπηρεσίες και ας τις ζήτησε εκεί που δεν προσφέρονται. Με προσβάλει όμως που ενώ τον ξέρω ακριβώς τέσσερα λεπτά, με βάζει σε αυτήν την απαίσια θέση απέναντι στην σύζυγό του", αναφέρει και προσθέτει:

"Επίσης πάντα με εξοργίζουν εσφαλμένες αντιλήψεις που βάζουν ταμπέλες και συντηρούν πεισματικά στερεότυπα τα οποία κοινότητες όπως η δική μου πασχίζουν να αποτινάξουν. Μπορεί ξέρετε και εμείς να κάνουμε σεξ οπως οι υπουργοί, καθαρά επειδή το θέλουμε. Με ρώτησε βέβαια δεν λέω, κιμπάρης, αφού μου έκανε την πρόταση μου λέει “θέλεις;”  Και πείτε μου παρακαλώ.. γιατί να θέλω;" καταλήγει η ανάρτηση.

https://www.msn.com/el-gr/news/national/%CF%84%CE%B6%CE%B5%CF%86-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%AC%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CE%BD-%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%BC%CE%BF%CF%8D-%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CF%83%CE%B5%CE%BE%CE%BF%CF%85%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82/ar-AA1diLzR?ocid=msedgntp&cvid=18bebfaf6b754593aea7e3f231ad8779&ei=27