Πέμπτη 2  Μαϊου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Κως: Τα αρνείται όλα ο Μπαγκλαντεσιανός που κρατείται για τη δολοφονία της Αναστάζια - Πήρε προθεσμία για την Τετάρτη (βίντεο)

Κως: Τα αρνείται όλα ο Μπαγκλαντεσιανός που κρατείται για τη δολοφονία της Αναστάζια - Πήρε προθεσμία για την Τετάρτη (βίντεο)

 

Παρουσιάστηκε ενώπιον του ανακριτή ο 32χρονος - Η κατηγορία παραμένει αυτή της αρπαγής

Την πόρτα του ανακριτή πέρασε λίγο μετά τις 16.00, σήμερα, ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός που κρατείται ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω

 
Είναι ο άνθρωπος που την είδε τελευταίος και που από την πρώτη στιγμή κρίθηκε ύποπτος καθώς έχει υποπέσει σε πολλές αντιφάσεις στη διάρκεια της ανάκρισής του από τους αστυνομικούς.

O  Μπαγκλαντεσιανός πήρε προθεσμία για την Τετάρτη με την ίδια κατηγορία που είναι η αρπαγή. Ωστόσο, στο μεσοδιάστημα, όποια νέα στοιχεία τυχόν προκύψουν θα τεθούν και αυτά υπ΄όψη του ανακριτή από την Αστυνομία. 

 
 
Ο ίδιος επιμένει ότι δεν έκανε τίποτα.


Στο «κάδρο» των ερευνών και ο Πακιστανός συγκάτοικός του

 
Επίσης, τα ευρήματα των Αρχών στο σπίτι του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού ο οποίος θεωρείται ο βασικός ύποπτος για την αρπαγή της γυναίκας από την Πολωνία «φωτίζουν» σταδιακά την σκοτεινή υπόθεση στο νησί των Δωδεκανήσων.

Πέραν του Μπαγκλαντεσιανού, οι Αρχές έχουν θέσει στο στόχαστρό τους και τον Πακιστανό συγκάτοικό του. Υλικό από κάμερες ασφαλείας από διπλανές κατοικίες δείχνουν τον Μπαγκλαντεσιανό να μπαίνει με την 27χρονη στο σπίτι του. Ωστόσο, ο συγκάτοικός του υποστήριξε στις Αρχές ότι ουδέποτε συνέβη κάτι τέτοιο, με την αστυνομία να πιστεύει ότι λέει ψέματα.
Σημαντικά είναι και τα στοιχεία που προέρχονται από την ανάλυση γενετικού υλικού, καθώς DNA της Αναστάζια βρέθηκε στο σπίτι του Μπαγκλαντεσιανού. Ήδη, τις προηγούμενες ημέρες, οι Αρχές είχαν πάρει γενετικό υλικό της από το δωμάτιο που.

Ένα άλλο ζήτημα αφορά στο κινητό της Αναστάζια, που εντοπίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στο Μαρμάρι από έναν άνδρα, ο οποίος εργάζεται ως σεκιούριτι. Οι Αρχές διαπίστωσαν ότι από το κινητό είχε αφαιρεθεί η κάρτα SIM, γεγονός που ενισχύει το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας.

 
Το εγκαταλελειμμένο σπίτι ωστόσο που βρέθηκε το κινητό δεν έχει καμία σχέση με το τελευταίο στίγμα που έδωσαν οι κεραίες, στην περιοχή Τιγκάκι, στις 4:16 τα ξημερώματα της 13ης Ιουνίου, αλλά ούτε και με το σημείο που είπε ο Μπαγκλαντεσιανός ότι άφησε την 27χρονη. Αντίθετα, εντοπίστηκε πολύ κοντά στο σπίτι του Μπαγκλαντεσιανού- περίπου 500 μέτρα- με τις αστυνομικές Αρχές να πιστεύουν ότι κάποιος το πέταξε εκεί.
https://www.protothema.gr/greece/article/1383595/kos-ta-arneitai-ola-o-bagladesianos-pou-krateitai-gia-ti-dolofonia-tis-anastazia-pire-prothesmia-gia-tin-tetarti-video/
 



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021