Πέμπτη 2  Μαϊου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Έρευνα: Ποιες χώρες είναι πρώτες στο μέγεθος του στήθους

 

Έρευνα: Ποιες χώρες είναι πρώτες στο μέγεθος του στήθους

Πού βρίσκεται η Ελλάδα

 
 
 

To World Data Info μαζεύει δεδομένα από όλο τον κόσμο δημιουργώντας ενδιαφέρουσε λίστες. Μετά τη λίστα με τα μεγέθη του πέους σε όλο τον κόσμο, το ίδιο μέσο έφτιαξε μια λίστα για τα μεγέθη στήθους ανά τον κόσμο.

Το πρόβλημα που αντιμετώπισαν, όπως γράφουν είναι οι διαφορετικές ονομασίες μεγέθους και οι διαφορετικές κλίμακες που χρησιμοποιούνται. Υπάρχουν τουλάχιστον έξι διαφορετικά συστήματα μεγεθών παγκοσμίως, τα οποία αποτελούνται από αριθμούς και παρόμοια γράμματα. Επιπλέον, υπάρχουν κατασκευαστές που διαφοροποιούν και πάλι αυτά τα συστήματα για τα δικά τους προϊόντα. Για παράδειγμα, το αμερικανικό μέγεθος 34C αντιστοιχεί ήδη στο βρετανικό μέγεθος 34D και στο μέγεθος 75D της ΕΕ. Είναι 90D στη Γαλλία και 12C στην Αυστραλία. Η τσεχική ονομασία 2D είναι λίγο πιο εύκολο να διακριθεί οπτικά. Όλα αυτά τα μεγέθη αντιστοιχούν στις ίδιες διαστάσεις και επομένως οδηγούν ξανά και ξανά σε μπερδέματα.

Η έκπληξη στην κορυφή και η θέση της Ελλάδας

Μια τρόπον τινά έκπληξη φιλοξενείται στην κορυφή της λίστας καθώς πολλοί θα περίμεναν να δουν κάποια χώρα της Λατινικής Αμερικής, όπως η Βραζιλία ή τις ΗΠΑ, κάποια μεσογειακή χώρα ενδεχομένως. Ωστόσο την πρωτιά παίρνει στην συγκεκριμένη έρευνα η Νορβηγία με μέγθος «C-D» σε μέσο δείκτη μάζας σώματος 26.2. Ακολουθεί ακόμα μια έκπληξη, το Λουξεμβούργο, η Ισλανδία, οι ΗΠΑ και η Βρετανία που καταγράφουν μέγεθος C, ενώ αυτό που τις κατατάσσει είναι ο δείκτης μάζας σώματος.


 
Όπως εξηγείται στην έρευνα το αυξημένο μέγεθος στήθους εμφανίζεται συχνά σε χώρες όπου η παχυσαρκία αποτελεί επίσης πρόβλημα. Για αυτό και παρουσιάζεται ο συγκεκριμένος δείκτης στον πίνακα. Σύμφωνα με το World Data Info ο γυναικείος μαστός αποτελείται σε μεγάλο βαθμό από λιπώδη ιστό και αδένες. Το σχήμα των μαστών εξαρτάται επίσης όχι μόνο από γενετικούς παράγοντες, αλλά και από την περιεκτικότητα σε λίπος και τη σύνθεση του συνδετικού ιστού.
 

Η Ελλάδα βρίσκεται στην 24η θέση της κατάταξης με μέγθος A-B σε ΔΜΣ 26.9, ούσα πάνω από την Βραζιλία, τη Χιλή, την Αργεντινή και την Ισπανία.

Δείτε τη λίστα

 mezoura979.jpg
https://www.e-radio.gr/post/242231/ereyna-poies-xwres-einai-prwtes-sto-megethos-toy-stithoys
 
 
 


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021