Πέμπτη 1  Ιουνίου  2023 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Ο κ. Νίκος βουνοτρυπίδης και οι κάλπικες δηλώσεις της κ.  Βρυζίδου

Ο κ. Νίκος βουνοτρυπίδης και οι κάλπικες δηλώσεις της κ. Βρυζίδου

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια!

Αλλ’ ουδέν έρπει ψεύδος εις γήρας χρόνου.

Κλεπτών γαρ η νυξ, της δε αληθείας το φως.

 

Διαβάζουμε σε ανάρτηση του κ. Νικόλαου Βουνοτρυπίδη

Νίκος Βουνοτρυπίδης

Τσικνοπέμπτη χθες και όλη η πόλη ήταν μαζεμένη στην πλατεία, όπου 13 σύλλογοι διοργάνωσαν μια γιορτή με παραδοσιακές μουσικές , χορούς τσίκνισμα κλπ.

Όλα καλά μέχρι εδώ, το έχει ανάγκη ο κόσμος , μια ευκαιρία να ξεφύγει και να ξεδώσει.
Αυτό όμως είναι εφαλτήριο για τα αρπαχτικά της πολιτικής, μου είπε φίλος ότι η βουλευτίνα της Ν.Δ , επικαλέστηκε ότι επί της δικής της Δημαρχίας, βρέθηκαν οι σύλλογοι και συμφώνησαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να διοργανώνουν εκδηλώσεις την Καθαρά Δευτέρα, και την Τσικνοπέμπτη.
Είναι αλήθεια , επί της Δημαρχίας της κας Βρυζίδου έγινε η συμφωνία των συλλόγων, αλλά ξεχνάει ότι ήταν πολέμιος αυτής της προσπάθειας , που ήταν πρωτοβουλία της ΟΑΠΕ (Ομάδα Αλληλεγγύης Πολιτών Εορδαίας).
Η Ομάδα με μεράκι και διάθεση, κατάφερε να ενώσει τις δυνάμεις των συλλόγων και να διοργανώσει μαζί τους την πρώτη κοινή εκδήλωση της Καθαρής Δευτέρας.
Αν θυμάμαι καλά , τουλάχιστον 1200 άνθρωποι, επισκέφτηκαν την εκδήλωση, μοιράστηκαν την φασολάδα , τον χαλβά, τις λαγάνες που φροντίσαμε να μαζέψουμε εμείς και οι σύλλογοι από καταστήματα της Πόλης.
Η Δήμαρχος της Πόλης από την αρχή φρόντισε να μας σαμποτάρει, γιατί της χαλούσαμε την σούπα, έλεγχε την φιλανθρωπικές οργανώσεις, προς άγραν ψήφων και ποιοί ήμασταν εμείς που της χαλούσαμε την μπίζνα...
Η Ομάδα μας είχε καταφέρει να τροφοδοτεί 230 οικογένειες τα χρόνια των σκληρών μνημονίων...
Είναι αδίστακτοι, δεν υπάρχει αξιοπρέπεια, δεν υπάρχει ντροπή, μότο τους είναι αδράξτε την ευκαιρία μην αφήνετε τίποτα ανεκμετάλευτο, οι λέξεις ηθική και αξιοπρέπεια τους είναι παντελώς άγνωστες....
Υ.Γ.
Πολιτίδης Χρήστος: Είναι ακριβώς έτσι όπως τα ιστορεί ο κ. Βουνοτρυπίδης, με πρωτοβουλία της Ομάδος Αλληλεγγύης Πολιτών Εορδαίας ξεκίνησε αυτό το εγχείρημα, η  Κοζανίτισα κ. Βρυζίδου έκανε σαμποτάζ και έπλεκε ιστούς αράχνης.
Η φωτογραφία που ανάρτησα είναι ένα μέρος της Ομάδος αυτής, υπολείπονται περί τα 50 ακόμη άτομα, Τσοτουλίδης, Σαλβαράς, Μιμιλίδης, Πολιτίδης, Ζένια,  Αντωνιάδου, Καραγκιόζη, Τσαντεκίδου, Ραχήλ, Ιωάννου, θεοφυλακτίδης, Ζαμανίδης κ.α..
"Κλεπτών γαρ η νυξ, της δε αληθείας το φως".
 


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021