Κυριακή 28  Απριλίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Πτολεμαΐδα: Άσπρες νύχτες-μαύρες νύχτες (συμπεράσματα και σχόλια)

Πτολεμαΐδα: Άσπρες νύχτες-μαύρες νύχτες (συμπεράσματα και σχόλια)

Πτολεμαΐδα: Άσπρες νύχτες-μαύρες νύχτες (συμπεράσματα και σχόλια)

Η ιδέα ήταν σωστή.

Άλλωστε κανείς δεν μονοπωλεί ιδέες, αυτές αναβλύζουν από το παρελθόν, αυτό που μονοπωλείται είναι η υλοποίησις και η επιτυχία τους ή και ο αντίθετο.

Υπήρξε διασπορά των δρωμένων, πολλά δρώμενα μικρού η μεγάλου χαρακτήρα σε πολλά σημεία της Πόλεως.

Το αντίθετο επιχειρήθηκε πριν 8 περίπου έτη επί κυρίου Ζαμανίδη (και πάλι ήτο σωστή η ιδέα), πολλά δρώμενα αλλά μαζεμένα στο Πρώτο Δημοτικό Σχολειό, κάποιοι διατηρούν ενδεχομένως μνήμη.

Όλα αφήνουν κάτι στην Πόλη, πέραν μια πικρής γεύσεως.

Αφήνουν την εμπειρία, μια έμπειρη Δημοτική Αρχή την αξιοποιεί.

Μια έμπειρη κίνηση διεκδίκησης μιας επερχομένης Δημαρχίας και πάλι την αξιοποιεί, νομοτελειακά, δεδομένου ότι κατεβάζει πρόταση.

Να υποσημειώσουμε την κοινή τοποθέτηση του ΔΗΜΑΡΧΟΥ και Πρόεδρου του Εμπορικού Συλλόγου και ο δεύτερος είναι πλέον αναγνωρίσιμος από όλους. Διατύπωσαν και φέτος λοιπόν την άποψη ότι προσπαθούμε να τονώσουμε την αγορά στην Πτολεμαΐδα, δίνουμε διέξοδο στους πολίτες να διασκεδάσουν, συγκρατούμε το ρεύμα φυγής προς άλλες πόλεις και τέλος προσπαθούμε να προσελκύσουμε ως Πόλις επισκέπτας.

Υπάρχουν πολλοί που μόλις κάποιος κάνει κριτική στον αγαπημένο τους Δήμαρχο χοροπηδούν σαν τον ΧΟΥΛΚ και χαλούν τον κόσμο.

Υπήρξε και πάλι (αυτό γίνεται κάθε σχεδόν μια φορά την εβδομάδα) μαζική έξοδος των Πολιτών, των οικογενειών αλλά και των μοναχών ανθρώπων που πλέον πολλαπλασιάζονται σ' αυτή την Πόλη.

Τα μαγαζιά δούλεψαν; Ως Κήνσωρ θα έλεγα όχι, αλλά ας μιλήσει για αυτό ο Πρόεδρος του Συλλόγου.

Κάποιοι μπέρδεψαν τις Πολιτιστικές εκδηλώσεις με την φασαρία, ενοχλώντας γειτονιές, ο θόρυβος στο μυαλό τους δίνει παλμό στον κόσμο.

Να κάνουμε κάποιες επισημάνσεις

Ήταν άριστη η εικόνα του Πολιτιστικού Συλλόγου Οικισμού Καρδιάς Πτολεμαΐδας "Η ΜΕΡΑ" -διερχόμενου εις το κέντρον της Πόλεως- μετά μουσικής και χορού.

Επίσης, η παρουσία των Εμβληματικών τροβαδούρων εις την Πλατείαν (και εις το κέντρον της Πόλεως συνακόλουθα) το βράδυ, δεν ήταν σωστά στημένη.

Έπρεπε να προστατέψει τον εθελοντισμό ο Δήμος.

Η Πλατεία ήτο γεμάτη θορύβους και ακόμη περισσότερο, παρακείμενο κατάστημα εστίασης σκέπαζε με τη μουσική του τα πάντα. Είναι κρίμα να καίμε μια από τις σημαντικότερες δράσεις που έχει η Πόλις.

Φαντάζομαι τεχνικά υπάρχει δυνατότητα να ξεπεραστεί, χρήματα χρειάζονται και ίσως αν επαναληφτεί (που το ελπίζουμε) να μετακινηθεί στην πρωινή ζώνη.

Εν κατακλείδι, υπάρχει υλικό στην πόλη, υπάρχει διψασμένο φιλοθεάμον κοινό και φανταζόμαστε υπάρχει και Δήμαρχος.

Ο Τελευταίος είναι ο επεξεργαστής αυτών των δρώμενων, αυτός συντονίζει, υπολογίζει κατευθύνει, χρηματοδοτεί, μορφοποιεί και δένει όλα αυτά τα δεδομένα.

Μπορεί να το κάνει;

Χθες ήταν άναρχη η κατάστασις.

Υ.Γ.

Στις 10:30 μμ, το κέντρο της Πτολεμαΐδος αίφνης άδειασε, έμειναν τα τέρατα στο Παλαιό Πάρκο να δεσπόζουν μόνον όρθια, λαμβάνουμε κάποιο μήνυμα απ' αυτό;



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021