Κυριακή 19  Μαϊου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Ιεράπετρα: Έκλεψε αυτοκίνητο, τον πήρε ο ύπνος στο τιμόνι

Ιεράπετρα: Έκλεψε αυτοκίνητο, τον πήρε ο ύπνος στο τιμόνι

Μπροστά σε ένα πρωτοφανές περιστατικό βρίσκονται οι αστυνομικοί του ΑΤ Ιεράπετρας, στην Κρήτη. Πρωταγωνιστής είναι ο ιδιοκτήτης επιχείρησης ξυλείας που πρόσφατα καταστράφηκε ολοσχερώς από εμπρησμό, ενώ στη συνέχεια έγινε θύμα και νέας επίθεσης από άτομα που ενδεχομένως είχαν εμπλοκή και στο προηγούμενο περιστατικό.

Πιο συγκεκριμένα δύο άτομα έκλεψαν αγροτικό αυτοκίνητο, το οποίο είχε αγοράσει μόλις χθες και από εκεί ξεκίνησε μια απίστευτη ιστορία.

Οι δύο δράστες, όπως αναφέρει το radiolasithi.gr, κινήθηκαν προς την κοινότητα της Επισκοπής, όπου τράκαραν κάποια σταματημένα οχήματα και στη συνέχεια επέστρεψαν προς την πόλη της Ιεράπετρας.

Η συνέχεια δόθηκε το πρωί της Τετάρτης όταν το κλεμμένο αγροτικό εντοπίστηκε στη μέση του κεντρικού επαρχιακού δικτύου Επισκοπής – Ιεράπετρας, με τον οδηγό να κοιμάται και το όχημα να έχει ένα σκασμένο λάστιχο.

Περαστικοί ειδοποίησαν την Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο και άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι της υπόθεσης.

Όπως φαίνεται και οι δύο εμπλεκόμενοι είναι γνωστοί στις αρχές τόσο για χρήση ναρκωτικών, αλλά και για περιστατικά κλοπών.

Ο οδηγός φαίνεται πως ήταν υπό την επήρεια ουσιών και για αυτό κατέληξε να κοιμάται, ενώ ο δεύτερος δράστης είχε διαφύγει όταν το κλεμμένο αυτοκίνητο σταμάτησε την πορεία του.

 



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021