Τρίτη 23  Ιουλίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Πολλά, σημαντικά τα θέματα προς διαβούλευση της Τοπικής Κοινότητας Πτολεμαΐδος, την 25 Μαΐου 2022

Πολλά, σημαντικά τα θέματα προς διαβούλευση της Τοπικής Κοινότητας Πτολεμαΐδος, την 25 Μαΐου 2022

Πολλά, σημαντικά τα θέματα προς διαβούλευση της Τοπικής Κοινότητας Πτολεμαΐδος, την 25 Μαΐου 2022.

Ο κύριος Ισαάκ Νικολαΐδης άνοιξε το θέμα της αναγνώρισης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, αναφερόμενος σε δράση των Συλλόγων το 1986 στην Πτολεμαΐδα, που από εδώ ξεκίνησε επίσημα ως αίτημα προς την Πολιτεία και την Διεθνή Κοινότητα, αυτό αναγνωρίζεται από την Παμποντιακή Ομοσπονδία και για αυτό πήγε η λαμπαδιοδρομία από την Πτολεμαΐδα στη Θεσσαλονίκη μπροστά στον Υπουργό Εσωτερικών.

Το γεγονός αυτό, με την Ομοσπονδία να τελεί εκδηλώσεις μνήμης την 19η Μαΐου, αναδεικνύει την Πόλη πρωτοπόρα, με τις ζωντανές και δημιουργικές δυνάμεις της.

Επίσης, Πολύ Σωστά έθεσε το ζήτημα να διενεργείται μια εκδήλωση για την Γενοκτονία του Ποντιακού – Μικρασιατικού και Θρακιώτικου Ελληνισμού.

Η γενοκτονία είναι μία!

Ο Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Πτολεμαΐδας, Ι. Νικολαΐδης,  του Τοπικού Συμβουλίου Πτολεμαίδας, αναφερόμενος στην κατάχρηση των κοινόχρηστων χώρων από αρκετούς καταστηματάρχες  Κατήγγειλε τη στάση του αρμόδιου Αντιδημάρχου, τις ελλείψεις ελέγχων τόσο της Δημοτικής Αστυνομίας όσο και της Ελληνικής Αστυνομίας, σημειώνοντας πως όλο το κέντρο της πόλης δείχνει σα να είναι μια καφετέρια ενώ η πόλη έχει την εικόνα της αυθαιρεσίας., θα κάνω κι εγώ ως Πρόεδρος εισαγγελική πρόσκληση”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφέρει ακόμη: Πήγα στην Πολεοδομία και έκανα έρευνα, για όσον αφορά τις μνήμες λιγνίτη και όλη αυτή την έκταση που θεωρείται ότι είναι της ΔΕΗ, αλλά εγώ προσωπικά αλλά και  άλλοι λέμε πως είναι δική μας με ΦΕΚ που έχουν εκδοθεί, με την επέκταση του ρυμοτομικού και με έγγραφα που έχουμε από την ΔΕΗ, που αναφέρουν ότι εκείνη η έκταση τουλάχιστον το πράσινο έχει περιέλθει στον ΟΤΑ, εδώ όμως είναι τα δύσκολα που δεν εχουν καταγραφεί στο Κτηματολόγιο και ως εκ τούτου έχει κινηθεί η Νομική υπηρεσία του ΔΗΜΟΥ.

Υ.Γ

Το Τοπικό Συμβούλιο Πτολεμαΐδος αποδεικνύεται πιο ενεργό και πιο πρωτοπόρο από το Δημοτικό Συμβούλιο, ίσως θα έπρεπε να μεταφερθούν αρμοδιότητες του τελευταίου εκεί, διότι, ο ύπνος αναζωογονεί τα κύτταρα δημιουργεί ερυθρά μάγουλα αλλά, δεν παράγει αποτελέσματα προόδου.

 



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021