Πέμπτη 18  Απριλίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Ο Δήμαρχος, η Αντιδήμαρχος κ. Αντωνιάδου, ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. Αριστερίδης, τα κατευθυνόμενα τιμολόγια και η κατάργηση του ελευθέρου ανταγωνισμού!

Ο Δήμαρχος, η Αντιδήμαρχος κ. Αντωνιάδου, ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. Αριστερίδης, τα κατευθυνόμενα τιμολόγια και η κατάργηση του ελευθέρου ανταγωνισμού!

Το νέο κείμενο εν συνεχεία του σήριαλ, με πρωταγωνίστρια την κυρία Αντωνιάδου από τον πρώην Αντιδήμαρχο κύριο Αριστερίδη δημοσιεύτηκε από το kozan.gr 20/06/2022 https://kozan.gr/archives/412872

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κύριος Πλακεντάς εζήτησε από την Αντιδήμαρχο την παραίτηση της και αυτή ηρνήθη να παραιτηθεί της θέσεως.

Η υπόθεσις πήρε το δρόμο για την Αποκεντρωμένη και επίκειται θέμα ασυμβιβάστου. Αντιδήμαρχος ή ακόμη και Δημοτικός Σύμβουλος εν ενεργεία αν έχει δοσοληψίες που υπερβαίνουν από την προσωπική του επιχείρηση περί τις 5000 ευρώ με το Δήμο τότε καθαιρείται.

Τα τιμολόγια με τις κατευθυνόμενες αγορές είναι πολλά, δεν αναφέρω αριθμό αλλά είναι πολλά.

Εάν κριθεί ότι παραβίασε την Νομοθεσία περί του ασυμβιβάστου με βάση το νόμο τότε επίκειται καθαίρεση της.

Αυτά αφορούν τον επόπτη και την ερμηνεία από αυτόν της σχετικής Νομοθεσίας,.

Ακόμη η Αντιδήμαρχος είναι και μέλος του Εμπορικού Συλλόγου και μάλιστα Γραμματεύς διά αυτόν το λόγο δημιουργείται ένα επιπλέον ηθικό ζήτημα.

Στην Εορδαία  υπάρχουν ομοειδείς επιχειρήσεις με τη δική της, που ασφαλώς θέλουν και αυτές να επιβιώσουν.

Τέλος το σημαντικότερο, επειδή ο Δήμαρχος κινείται στο σκοτάδι και δεν ενημερώνει κανένα, "εάν ευσταθούν και πάλι" οι κατηγορίες τίθεται ζήτημα όχι απλά αναξιοπιστίας της Δημοτικής Αρχής αλλά «επάρκειας ικανότητας στη διαχείριση των πεπραγμένων του Δήμου»! Εάν ο Δήμαρχος θέτει θέμα παραιτήσεως  και από την άλλη πλευρά υπάρχει ανυπακοή όλοι καταλαβαίνουμε ότι τίθεται μέγα ζήτημα.

Ο κύριος Πλακεντάς οφείλει να ενημερώσει τι ακριβώς συμβαίνει και αν ευσταθούν οι κατηγορίες που διατύπωσε η Αρχηγός της Μείζονος Αντιπολιτεύσεως η κυρία Αθηνά Τερζόπουλου οφείλει να ενεργήσει.

Το κείμενο του κυρίου Αριστερίδη:

O πρώην Αντιδήμαρχος (αναπληρωτής Δημάρχου), επί θητείας Σ. Ζαμανίδη, Ιωάννης Αριστερίδης, για την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Μαρία Γ. Αντωνιάδου: “Το να κόβονται σωρηδόν τιμολόγια του Δήμου σε επιχείρηση αντιδημάρ­χου, είναι τουλάχιστον ασυνήθιστο και σίγουρα όχι ηθικό”     20 Ιουνίου 2022 - 7:22 

Διάβασα την απάντηση της κας Αντωνιάδου για τις εις βάρος της καταγγελίες από την μείζονα αντιπολί­τευση του Δήμου Εορδαίας.
Η κ. Αντωνιάδου στην αγωνία της να βαφτίσει το μαύρο – άσπρο, έκανε το ατόπημα να αναφερθεί σε προη­γούμενες Δημοτικές αρχές και μίλησε για ανυπαρξία!
Καλό θα ήταν η κ. Αντωνιάδου να περάσει κάποια στιγμή από την Τεχνική Υπηρεσία και να ενημερωθεί από τον Προϊστάμενο και τους μηχανικούς, για τις μελέτες και τις παρεμβάσεις που έγιναν σε σχολικές στέγες και υποδομές σε σχολικά κτίρια στην 5ετία 2014-2019 της δικής μας θητείας.
Πιθανόν η κ. Αντωνιάδου να μην γνωρίζει ότι το μόνο σχολείο που κατασκευάστηκε στην περιφέρεια την 5ετία 2014-2019 ήταν στην Πτολεμαΐδα (το 10ο Δημοτικό Σχολείο).
Το να κόβονται σωρηδόν τιμολόγια του Δήμου σε επιχείρηση αντιδημάρ­χου, είναι τουλάχιστον ασυνήθιστο και σίγουρα όχι ηθικό, οπότε είναι εύλογο μέσα στον πανικό της να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.
Είναι αρκετά τα χρήματα που δίνονται από τον Δήμο Εορδαίας σε κάθε σχολείο, βάσει της κατανομής που γίνεται. Έτσι οι διευθυντές που κάνουν καλή διαχείριση και ειδικά σε μια περίοδο με κλειστά τα σχολεία για μεγάλο χρονικό διάστημα-οπότε τα έξοδα θέρμανσης και ηλεκτρικού ήταν πολύ λιγότερα-σίγουρα μπορούσαν να εξασφαλίζουν όλα τα εργαλεία που χρειά­ζονται για να λειτουργήσουν τα σχολεία και δεν χρειάζονταν αυτόκλητους σωτήρες.
Με αίσθημα ευθύνης
τ. Αντιδήμαρχος (αναπληρωτής Δημάρχου)


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021