Σάββατο 29  Ιουνίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Κριτική επί της Συνεδριάσεως του Περιφερειακού Συμβουλίου  για αντικατάσταση της παραιτηθέντος Προέδρου 

Κριτική επί της Συνεδριάσεως του Περιφερειακού Συμβουλίου  για αντικατάσταση της παραιτηθέντος Προέδρου 

Θεωρητικά ο Πρόεδρος είναι δεύτερος τη τάξει στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας! Θεωρητικά πάντοτε και όταν έχει πυγμή τραβά το αυτί του πρώτου τη τάξει, δηλαδή του Περιφερειάρχη.

Τον λόγο έλαβε ο κ. Κασαπίδης λέγοντας για την νέα περίοδο στα τεκταινόμενα της Π. Δυτικής Μακεδονίας που έρχεται, έκφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του για το έργο της κυρίας Ντιό, την βρήκε υποδειγματική και ικανοτάτη παρόλο της απειρίας της!

Ζήτησε δε από τις παρατάξεις που είχαν θέσει μομφή προς το πρόσωπο της να δηλώσουν την μεταμέλεια τους για να αρθεί (κατά την γνώμη του ) η αδικία, αγαπητοί φίλοι η παιδική χαρά που ονομάζεται Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας αναβαθμίζεται πολιτικά εις τον Παράδεισο του παιδιού.

Πρέπει να έχει συναίσθηση πολιτικά τι λέει ένας που κατέχει το υψηλότατο αξίωμα εις μίαν Περιφέρεια.

Είναι Περιφερειάρχης και όχι Εκατόνταρχος του René Goscinny.

Υπήρξε παραίνεσις να μην τοποθετηθεί επί των λεγομένων του Περιφερειάρχη ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως κύριος Καρυπίδης! Τι άλλο δα δούμε ακόμη (κύριε Καρυπίδη μετά την συγχώρεση μην λησμονήσετε να Μεταλάβετε) …

Ο κύριος Καρυπίδης είπε ότι δεν ήταν προσωπικό το ζήτημα της μομφής, αλλά Πολιτικό, δεδομένου ότι οι παλινδρομήσεις της παρατάξεως και ο εξωθεσμικός ρόλος της Πρόεδρου  ευνόησαν την καταστροφή της ΔΕΗ.

Η κυρία Ζυμπιλιάδου μίλησε για δυσάρεστες στιγμές, ένα μείζον θέμα που έπρεπε να συζητηθεί κατά προτεραιότητα, δεν συζητήθηκε (σαμποτάζ εννοούσε αλλά το είπε ευγενικά). Πολιτικό είπε είναι το θέμα και όχι προσωπικό. 

Ο κ. Πράσσος είπε ότι η μεταμέλεια  θυμίζει άσχημα χρόνια, κατηγόρησε τον κύριο Κασαπίδη ως ουρά των γεγονότων και του ιστορικού χρόνου που διανύσαμε.

Τον λόγο έλαβε η αξιοσέβαστη κ. Ντιό, απερχόμενη Πρόεδρος του Π.Σ., ανακάλυψε το μεγαλείο των αντρών και το ρητορικό τους μέγεθος(και δάκρυσε για αυτό), όπως αυτό του κ. Τζιούμαρη, διέκρινε στον κ. Σαββόπουλο ότι είναι τελειομανής, για το κ. Κιοσσέ ότι έχει πολλά χαρίσματα, τους πέρασε σχεδόν όλους μόνο η Χουανίτα και Ραμόν λείπανε.

Αξιοσέβαστη κ. Ντιό, βγείτε από το κλουβί με τους Χρυσοκάνθαρους του Ε. Ροΐδη και κατέβετε στην γη, είναι η ευκαιρία σας. Eλάτε στην Φλώρινα, στην Καστοριά και στην Εορδαία να δοκιμάσετε το αλάτι της γης και ακόμη την ανεπανόρθωτη ζημιά που προκαλέσατε. Είναι η ευκαιρία σας.

Και επίσης να σας κάνω δώρο μία βίβλο του Θουκυδίδη, θα ανακαλύψετε πολλά πράγματα.

Έγινε ψηφοφορία για καινούργιο Πρόεδρο!

Και το όνομα αυτής, της νέας Πρόεδρου κ. Κυριακιδου.

16 υπέρ

14 λευκά

2 άκυρα

Κάποιοι ήταν άπιστοι...

Καλή θητεία κυρία Πρόεδρε.



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021