Κυριακή 25  Αυγούστου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

 Ιωάννινα: Η 62χρονη δολοφονήθηκε από τον ανηψιό της

Ιωάννινα: Η 62χρονη δολοφονήθηκε από τον ανηψιό της

Ιωάννινα: Η 62χρονη δολοφονήθηκε από τον ανηψιό της
Υπήρχαν οικονομικές διαφορές - Ομολόγησε ο δράστης


Ο ανηψιός της 62χρονης γυναίκας, που βρέθηκε νεκρή με τραύμα από καραμπίνα στα Ιωάννινα, ομολόγησε το φόνο της.

Ο ίδιος το πρωί της Παρασκευής 16/08 ειδοποίησε τις αρχές ότι δήθεν βρήκε νεκρή τη θεία του, στο σπίτι όπου διέμενε στην Περίβλεπτο Ιωαννίνων.


Η γυναίκα έφερε τραύματα από κυνηγετικό όπλο. Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής και διαπίστωσε αμέσως πως η εικόνα δεν παραπέμπει σε αυτοχειρία, ενώ το συμβάν φέρεται να έλαβε χώρα το τελευταίο 24ωρο. Ο ανηψιός θεωρήθηκε εξ αρχής βασικός ύποπτος από τις ανακριτικές αρχές.

 

Όπως είπε κάτοικος της περιοχής η 62χρονη είχε εγκατασταθεί μόνιμα στο χωριό τα τελευταία 2 περίπου χρόνια, καθώς νωρίτερα ζούσε στην Αθήνα με την κόρη της .

Ο ανιψιός της την επισκέπτονταν σχεδόν κάθε βράδυ, σημείωσε ο κάτοικος και την βοηθούσε σε κάποιες δουλειές, που έκανε το τελευταίο διάστημα στο σπίτι της .


Ο ίδιος δεν είχε ακούσει ποτέ κάποια φασαρία ή καβγά στο σπίτι της 62χρονης, που οι περίοικοι θεωρούσαν μία καλοσυνάτη και μοναχική γυναίκα, όπως σημείωσε .

 

«Όλοι μας είμαστε συγκλονισμένοι» είπε.

«Το πρωί που τον είδαμε τον ανιψιό, έπαιζε θέατρο και μας έλεγε πόσο σοκαρισμένος είναι, την είδε και ήθελε να κάνει εμετό, έδειχνε σοκαρισμένος. Μας έλεγε ότι την έψαχνε και δεν την έβρισκε και μετά τη βρήκε νεκρή. Αυτή τον αγαπούσε, ήταν το παιδί της αδερφής της. Η μάνα του είχε πεθάνει και τον φρόντιζε η άτυχη γυναίκα. Της έκανε δουλειές στο σπίτι, έμενε κάποιες φορές σε ένα σπιτάκι στον κήπο αλλά δεν περιμέναμε να την σκοτώσει. Κρίμα για τη γυναίκα, κρίμα» λέει η γειτόνισσα και φίλη της 62χρονης

Ο ανηψιός της γυναίκας «έσπασε» στις ανακριτικές αρχές και ομολόγησε την πράξη του. Φέρεται μάλιστα, να είπε πως έριξε το όλπο του εγκλήματος σε μία δεξαμενή νερού.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
Εξιχνιάστηκε άμεσα από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων ανθρωποκτονία ημεδαπής σε χωριό των Ιωαννίνων – Συνελήφθη για την υπόθεση συγγενικό πρόσωπο του θύματος

Στην άμεση εξιχνίαση ανθρωποκτονίας, που έλαβε χώρα σε χωριό των Ιωαννίνων, προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Για την υπόθεση συνελήφθη ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, πρωινές ώρες σήμερα (16-8-2024), ο κατηγορούμενος ενημέρωσε τις Αρχές ότι βρήκε νεκρή εντός του σπιτιού της ημεδαπή συγγενή του.

Κατά την εξέλιξη των ερευνών προέκυψαν στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία ο ημεδαπός κατηγορείται ότι πρώτες πρωινές ώρες της 15-8-2024, πυροβόλησε και σκότωσε το θύμα με κυνηγητικό όπλο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

https://www.zougla.gr/greece/ioannina-i-62chroni-dolofonithike-apo-ton-anipsio-tis/



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021