Σάββατο 29  Ιουνίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Δημοσιογράφος της ΕΡΤ επιτέθηκε στην σύντροφό του - Φέρει κάταγμα στο πρόσωπο

Δημοσιογράφος της ΕΡΤ επιτέθηκε στην σύντροφό του - Φέρει κάταγμα στο πρόσωπο

Αδιανόητο: Ο συλληφθείς, νταής, δημοσιογράφος της ΕΡΤ έστελνε απειλητικά μηνύματα στο θύμα, σύντροφό του, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της!

Οργή και αποστροφή προκαλεί η νέα υπόθεση άγριου ξυλοδαρμού γυναίκας από τον δημοσιογράφο σύντροφό της. Η γυναίκα, συνάδελφος του δράστη στην ΕΡΤ, νοσηλεύεται στο ΚΑΤ με κατάγματα στο πρόσωπο και σπασμένο σαγόνι από τα βίαια χτυπήματα ενώ ο δράστης κρατείται στο ΑΤ Ομόνοιας. Θα βρεθεί το πρωί της Τετάρτης ενώπιον του εισαγγελέα.
Όπως κατήγγειλε η 30χρονη στις Αρχές, είχε πέσει και στο παρελθόν θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον συλληφθέντα, ο οποίος παύθηκε από την ΕΡΤ.

Μετά την λυσσαλέα επίθεση σε βάρος της συντρόφου του, ο δημοσιογράφος φέρεται να απέστειλε απειλητικά μηνύματα. Η γυναίκα πήρε βεβαίωση από το ΚΑΤ, υπέβαλε μήνυση εναντίον του και ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη.

Το χρονικό της υπόθεσης
Ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έγινε γνωστό την Τρίτη με θύτη και θύμα να ανήκουν στον δημοσιογραφικό χώρο. Δημοσιογράφος συνελήφθη το μεσημέρι καθώς φέρεται να έχει βιαιοπραγήσει σε νεαρή συνάδελφό του, με την οποία διατηρούσε ερωτική σχέση.

Το συμβάν έλαβε χώρα το βράδυ της περασμένη Κυριακής, ωστόσο, η καταγγελία έγινε σήμερα από την δημοσιογράφο στην ΓΑΔΑ.

Ο συλληφθείς εργάζεται στην ΕΡΤ, είναι πατέρας δύο παιδιών και βρίσκεται σε διάσταση με την σύζυγό του.

Η γυναίκα νοσηλεύεται φρουρούμενη με σπασμένο το σαγόνι ενώ ο δημοσιογράφος κρατείται και θα δικαστεί στο Αυτόφωρο την Τετάρτη.

Η καταγγελία και η σύλληψη
Το πρωί της Τρἰτης η δημοσιογράφος της ΕΡΤ μετέβη στο γραφείο αντιμετώπισης ενδοοικογενειακής βίας στο Α.Τ. Ομόνοιας και κατήγγειλε τον σύντροφό της για ξυλοδαρμό.

Η νεαρή γυναίκα ήταν εμφανώς χτυπημένη ενώ έφερε βεβαίωση από το νοσοκομείο. Αναμένεται να μεταβεί στον Ιατροδικαστή Υπηρεσία για εξέταση.

Ο δημοσιογράφος συνελήφθη περί τις 5:30 το απόγευμα και αύριο το πρωί θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Οι αστυνομικοί τον βρήκαν στο σπίτι του και τον συνέλαβαν καθώς σήμερα είχε ρεπό. Κρατείται στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας.

Σε παύση ο συμβασιούχος δημοσιογράφος
«Η ΕΡΤ, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της ΕΡΤ εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργαζομένης στην εταιρεία, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη».



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021