Πέμπτη 27  Ιουνίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

 Τα μηνύματα – απειλές στο κινητό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου

Τα μηνύματα – απειλές στο κινητό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου

Αναζητείται για να συλληφθεί ο Απόστολος Λύτρας - Κρατείται η πρώην σύζυγος του ποινικολόγου, η οποία με στενό συνεργάτη του παραβίασαν το οικογενειακό άσυλο - Ο καβγάς σε εφαρμογή στα κινητά - Η «Ζούγκλα» αποκαλύπτει λεπτό προς λεπτό τις ραγδαίες εξελίξεις

Αποκαλύπτεται λεπτό προς λεπτό όλο το επεισόδιο στο σπίτι της Σοφίας Πολυζωγοπούλου στον Γέρακα και τις δραματικές ώρες που ακολούθησαν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Όλα ξεκίνησαν όταν το απόγευμα, περίπου στις 20:30, μέσω εφαρμογής Viber στα κινητά τηλέφωνα της συζύγου του Απόστολου Λύτρα, Σοφίας Πολυζωγοπούλου, της πρώην γυναίκας του ποινικολόγου, της κόρης του από τον πρώτο του γάμο και του πολύ στενού συνεργάτη του δικηγόρου και συνεταίρου του στο δικηγορικό γραφείο. Στην εφαρμογή αυτή η οποία ήταν πρωτοβουλία του στενού συνεργάτη του Απόστολου Λύτρα, επίσης δικηγόρου, ξεκίνησε μια συζήτηση με μηνύματα για τις εξελίξεις, αλλά και για χρήματα, περιουσία και ρούχα.

 

Όπως είναι φυσικό, τα πράγματα παρεκτράπηκαν και τα μηνύματα στα κινητά πήραν «φωτιά» στα «όρια» των απειλών. Τόσο από τον επίσης δικηγόρο, στενό συνεργάτη του Λύτρα, όσο και από την πρώην σύζυγό τους αλλά και την κόρη του.

Η «έφοδος» στο σπίτι
Περίπου μία ώρα αργότερα, λίγο πριν τις 10 το βράδυ, τρεις από τα μέλη που συμμετείχαν στην ομάδα της εφαρμογής στα κινητά τηλέφωνα, δηλαδή η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, η μεγάλη κόρη του και ο στενός του συνεργάτης στο δικηγορικό γραφείο έφθασαν στο σπίτι της Σοφίας Πολυζωγοπούλου στον Γέρακα. Εκείνη την ώρα στην οικία βρισκόταν, η δικηγόρος Σοφία Πολυζωγοπούλου με την κόρη της και τον πατέρα της.

Ξαφνικά, ανοίγει η εξώπορτα και τα τρία άτομα, η πρώην σύζυγος του Απ. Λύτρα, η μεγάλη του κόρη και ο συνεργάτης του δικηγόρος, μπήκαν στην αυλή του σπιτιού με κλειδιά τα οποία είχαν προμηθευθεί από τον Απόστολο Λύτρα.


Σημειωτέον ότι τα κλειδιά του σπιτιού έπρεπε να τα είχε παραδώσει ήδη ο Απόστολος Λύτρας στις διωκτικές αρχές, όμως δεν το είχε κάνει.

Τότε ήταν που έγινε άγριος καυγάς, αφού η Σοφία Πολυζωγοπούλου, είδε ξαφνικά τρία άτομα που σχετίζονται με τον σύζυγο της, Απόστολο Λύτρα μέσα στο σπίτι της.

Η δικαιολογία ήταν ότι πήγαν στο σπίτι για να πάρουν κάποια ρούχα του μεγαλοδικηγόρου. Μετά από φωνές και τσακωμούς, η Σοφία Πολυζωγοπούλου πάτησε το Ρanic Button στο κινητό της τηλέφωνο.

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση Λύτρα
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που σημειώνονται στην υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού της δικηγόρου Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον σύζυγό της γνωστό ποινικολόγο Απόστολο Λύτρα.

Συγκεκριμένα, όπως γνωστοποίησε ο Επίτιμος Πρόεδρος των Αστυνομικών, Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, χθες βράδυ η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα με την κόρη της και τον δικηγόρο τους, μπήκαν στην αυλή να χτυπήσουν το κουδούνι του σπιτιού της 37χρονης δικηγόρου, η οποία τους αντιλήφθηκε και πάτησε το panic button στο κινητό της, ενώ στη συνέχεια υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο.

Αμέσως κατέφτασαν περιπολικά και ΕΚΑΒ και όλοι μαζί μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα του Γέρακα.

Εκεί, η Σοφία Πολυζωγοπούλου κατέθεσε μήνυση στην πρώην σύζυγο του ποινικολόγου για διατάραξη οικιακής ειρήνης και παραβίαση οικογενειακού ασύλου, στον δικηγόρο των δύο γυναικών μητέρας και κόρης, αλλά και στον Απόστολο Λύτρα, ο οποίος – όπως αποκάλυψε ο κ. Καλλιακμάνης-, έστειλε απειλητικό μήνυμα στο κινητό της νυν συζύγου του.

Αναμένεται να παραδοθεί ο Απ. Λύτρας
Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου, έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για παραβίαση των περιοριστικών όρων, κάτι που σημαίνει ότι ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας αναζητείται για να συλληφθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Απόστολος Λύτρας αναμένεται να παραδοθεί σε λίγη ώρα, στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης.

https://www.zougla.gr/greece/ta-minymata-apeiles-sto-kinito-tis-sofias-polyzogopoulou/



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021