Κυριακή 23  Ιουνίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Υπόθεση θρίλερ στο Ρέθυμνο: «Σχεδίαζαν να εξαφανίσουν τα πτώματα με οξύ» – Καταγγελίες-σοκ για σχέδιο διπλής δολοφονίας

Υπόθεση θρίλερ στο Ρέθυμνο: «Σχεδίαζαν να εξαφανίσουν τα πτώματα με οξύ» – Καταγγελίες-σοκ για σχέδιο διπλής δολοφονίας

Υπόθεση-θρίλερ που αφορά σε προπαρασκευαστικές πράξεις διπλής δολοφονίας, βρίσκεται στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας Ρεθύμνου τα τελευταία 24ωρα. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, έχουν συλληφθεί τρία άτομα, που, όπως καταγγέλλεται, φέρονται να σχεδίαζαν να δολοφονήσουν την σύζυγο του ενός και έναν Ισραηλινό.


Τις αποκαλύψεις κάνει η ιστοσελίδα cretalive, σημειώνοντας ότι τα όσα καταγγέλλονται για την σχεδιαζόμενη δολοφονία της 39χρονης Ελληνίδας, μητέρας δύο μικρών παιδιών, και του Ισραηλινού επενδυτή στο νότιο Ρέθυμνο, παραπέμπουν σε… σίκουελ της ταινίας «Νονός».

Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί τρεις Κρητικοί -ο 41χρονος σύζυγος της 39χρονης, ένας κουμπάρος τους και ένας κοινός φίλος τους- που φέρονται να είχαν συμφωνήσει και σχεδιάσει από κοινού να σκοτώσουν σε διαφορετικό χρόνο τον Ισραηλινό επιχειρηματία και τη νεαρή μητέρα, να «τσιμεντώσουν» τα πτώματα τους και να σκηνοθετήσουν την εσκεμμένη φυγή τους.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ως φυσικό αυτουργό στο δολοφονικό σχέδιο τους φέρονται να είχαν «στρατολογήσει» έναν 24χρονο Παλαιστίνιο, ο οποίος εργαζόταν για το ζευγάρι και τον Ισραηλινό, με δέλεαρ χρήματα και τη φυγάδευση της οικογένειας του από την εμπόλεμη Γάζα.


Τα όσα περιγράφονται και καταγγέλλονται σε καταθέσεις -και τα οποία αρνούνται με σθένος οι συλληφθέντες- προκαλούν σοκ: Κοκαΐνη, καλάσνικοφ, συμβόλαια θανάτου, εκτελέσεις, μυστικές συναντήσεις, κρυφές ηχογραφήσεις, μπαζώματα και εξαφάνιση πτωμάτων με οξύ.

Το πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση φέρεται να είναι ο 24χρονος Παλαιστίνιος και ο ρόλος που τελικά διαδραμάτισε. Ο νεαρός αλλοδαπός, που εμφανίζεται να προσεγγίστηκε από τον 41χρονο κρητικό σύζυγο και δύο ακόμα κρητικούς, φίλους του πρώτου, ισχυρίζεται ότι αρχικώς το σχέδιο ήταν η δολοφονία του Ισραηλινού, ενώ πολύ γρήγορα μπήκε στο κάδρο και η 39χρονη μητέρα.

Ο 24χρονος Παλαιστίνιος υποστηρίζει ότι στριμώχτηκε άγρια από τους τρεις και πολύ γρήγορα συνειδητοποίησε ότι δεν έπαιζαν. Εμφανίζεται μάλιστα σχεδόν βέβαιος ότι στην υπόθεση θα υπήρχε και τρίτο πτώμα: το δικό του. Δεν θα τον άφηναν να ζήσει αφού ήξερε.


Όταν ο Παλαιστίνιος έσωσε τον Ισραηλινό
Δημοσιογραφικές πηγές ενημέρωσης, που επικαλείται η ιστοσελίδα, αναφέρουν ότι ο 24χρονος, αντιλαμβανόμενος τον θανάσιμο κίνδυνο που διέτρεχαν οι δύο, αποφάσισε να τους προειδοποιήσει, συνειδητοποιώντας ότι ακόμα και αν αυτός αρνούνταν, θα στρατολογούσαν κάποιον άλλον να τους σκοτώσει.

Έτσι ο Παλαιστίνιος εμφανίζεται να σώζει τον Ισραηλινό και την 39χρονη μητέρα. Του τηλεφωνεί, συναντώνται στο Ηράκλειο, του αποκαλύπτει τα σχέδια των τριών, εκείνος δεν τον πιστεύει ή δεν μπορεί να τον πιστέψει κι έτσι αγοράζουν ένα μαγνητοφωνάκι για να τους ηχογραφήσει κρυφά.

Στο μεταξύ ο Ισραηλινός έχει ειδοποιήσει με διακριτικό τρόπο την 39χρονη, την ενημερώνει ότι είναι ζήτημα ζωής και θανάτου, και λίγες ώρες αργότερα αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι σε ξενοδοχείο στο Ρέθυμνο, όπου καταφθάνει και ο 24χρονος Παλαιστίνιος με κάποιες ηχογραφημένες συνομιλίες.

Η υπόθεση-θρίλερ έχει πάρει πλέον τον δρόμο της δικαιοσύνης.



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021