Παρασκευή 21  Ιουνίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Με… βουτιά βγήκε από το περίπτερο ο ληστής

Με… βουτιά βγήκε από το περίπτερο ο ληστής

Απίστευτο βίντεο από την τρίτη επίθεση του 20χρονου στην ίδια επιχείρηση στο Παγκράτι - Τι λέει στη «Ζούγκλα» ο υπάλληλος που τον ανάγκασε να το βάλει στα πόδια


Kαρέ – καρέ κατέγραψε κάμερα ασφαλείας την τελευταία από τις τρεις ληστείες που διέπραξε ο 20χρονος αλβανικής καταγωγής σε περίπτερο στην οδό Υμηττού στο Παγκράτι.

Το περιστατικό έλαβε χώρα την 1η Ιουνίου και όπως φαίνεται σε βίντεο – ντοκουμέντο που εξασφάλισε η «Ζούγκλα» ο θρασύτατος ληστής έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, έβγαλε μαχαίρι στον υπάλληλο του περιπτέρου ζητώντας να του παραδώσει τα χρήματα του ταμείου.


Όπως δήλωσε ο ίδιος ο υπάλληλος μιλώντας στην «Ζούγκλα», διατήρησε την ψυχραιμία του, κλείδωσε την πόρτα, ενεργοποίησε τον συναγερμό και κάλεσε την αστυνομία.

«Ενώ προσπαθούσε να εισβάλει στο εσωτερικό, του άνοιξα την πόρτα και με γρήγορες κινήσεις κατάφερα να τον κλειδώσω μέσα, παρ’ ότι κρατούσε μαχαίρι και με απειλούσε», περιέγραψε ο ίδιος.

Δείτε βίντεο – ντοκουμέντο που εξασφάλισε η «Ζούγκλα»:
Μην έχοντας τρόπο διαφυγής, ο 20χρονος έσπασε τη βιτρίνα του περιπτέρου και πήδηξε έξω κακήν κακώς. «Πανικοβλήθηκε γιατί είχε εγκλωβιστεί και τότε έσπασε τα τζάμια μέσα από το κουβούκλιο και βγήκε από το άνοιγμα», είπε ο υπάλληλος περιγράφοντας τις στιγμές που έζησε για τρίτη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα αφού ο ίδιος ληστής είχε επιτεθεί ακόμη δύο φορές στο περίπτερο.


Η στιγμή που ο ληστής πηδάει έξω από το περίπτερο:

Παράλληλα, ήρθε στο φως και βίντεο από την ληστεία που διέπραξε ο ίδιος νεαρός σε μίνι μάρκετ που βρίσκεται στην οδό Παναγή Τσαλδάρη στο Βύρωνα, στο οποίο είχε επίσης επιτεθεί ακόμη δύο φορές.

Ο 20χρονος συνελήφθη την Τρίτη (11/6) και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Εκτελέσεων Ποινών.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. «η διερεύνηση υποθέσεων ληστειών που διαπράχθηκαν το τελευταίο δίμηνο σε περίπτερο στο Παγκράτι και σε μίνι μάρκετ στο Βύρωνα, οδήγησαν στην ταυτοποίηση του 20χρονου και τον τερματισμό της εγκληματικής του δράσης».

Όσον αφορά τον τρόπο δράσης του η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει: «Έχοντας επικεντρωθεί σε συγκεκριμένο περίπτερο και μίνι μάρκετ, εισέρχονταν, πρώτες πρωινές ώρες, φορώντας κουκούλα «full face» και υπό την απειλή μαχαιριού, αποσπούσε από τους υπαλλήλους χρηματικά ποσά.

Συνολικά, εξιχνιάστηκαν 6 ληστείες με την ίδια μεθοδολογία που τελέστηκαν στα δύο καταστήματα μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα».

https://www.zougla.gr/greece/me-voutia-vgike-apo-to-periptero-o-listis/



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021