Σάββατο 22  Ιουνίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Σταμάτης Κραουνάκης για τη συναυλία της Βίσση στο Ηρώδειο: «Έλεος! Τι είναι πια; Ένα ρωμαϊκό θέατρο που του έφυγε η στέγη»

Σταμάτης Κραουνάκης για τη συναυλία της Βίσση στο Ηρώδειο: «Έλεος! Τι είναι πια; Ένα ρωμαϊκό θέατρο που του έφυγε η στέγη»

Ο Σταμάτης Κραουνάκης μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!», αναφέρθηκε στη Μαρίνα Σάττι, μοιράστηκε την άποψή του για το Ηρώδειο αλλά και τη διαμάχη στην οικογένεια Μαζωνάκη.

«Η Μαρίνα Σάττι θα μπορούσε να έχει πάει στη Eurovision με ένα τραγούδι πιο νορμάλ. Ήταν σαν “δειγματολόγιο” το κομμάτι της, δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ σε αυτό που μου… σέρβιραν. Εμένα με ενθουσίασε ο Γάλλος. Πολύ καλό τραγούδι και το υποστήριξε εξαιρετικά», είπε αρχικά ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Όσον αφορά την Άννα Βίσση και τη συναυλία της στο Ηρώδειο ο Σταμάτης Κραουνάκης είπε:


«Είναι μια γυναίκα ικανή που νίκησε τις δεκαετίες και ο κόσμος την αγαπάει. Δίνει… θυσία τον εαυτό της στον κόσμο. Παγκοσμίως τα μνημεία δίνονται σε όποιον καλλιτέχνη θέλει να παίξει εκεί. Έλεος. Τι είναι το Ηρώδειο; Ένα ρωμαϊκό θέατρο που του έφυγε η στέγη και είναι πια υπαίθριο. Ιερός χώρος είναι η Επίδαυρος».

Τέλος για την οικογένεια Μαζωνάκη είπε: «Ξέρω και τον Γιώργο και τη Βάσω. Είναι μια κακή ώρα για τα αδέρφια. Τον συμπαθώ τον Γιώργο πολύ».

https://www.zougla.gr/lifestyle/stamatis-kraounakis-gia-ti-synavlia-tis-vissi-sto-irodeio-eleos-ti-einai-pia-ena-romaiko-theatro-pou-tou-efyge-i-stegi/



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021