Τετάρτη 29  Ιουνίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

 «Σεμνά και ταπεινά» με Porsche η περιοδεία της κυρίας υφυπουργού

«Σεμνά και ταπεινά» με Porsche η περιοδεία της κυρίας υφυπουργού

Τα έχασαν όσοι είδαν την «στιλάτη» κυρία να μπαινοβγαίνει στον ακριβό αυτοκίνητο για τις ανάγκες της επίσκεψής της στο νησί της Λέσβου


Μια… ταπεινή Porsche επέλεξε η Υφυπουργός Μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου για να κάνει την περιοδεία της στην Λέσβο! Άλλωστε τί υφυπουργός Μεταφορών θα ήταν αν δεν προσέθετε και λίγο… στιλ στις επισκέψεις της στο νησί του Βορείου Αιγαίου.

Μάλιστα… χρέη οδηγού της κυρίας υφυπουργού ήταν ο επιχειρηματίας Πάρης Μολυβιάτης της διοίκησης του Αστικού ΚΤΕΛ. Την υφυπουργό την παρέλαβε από το αεροδρόμιο και τη μετέφερε στην προκυμαία, στην Αστυνομία και στη συνέχεια στη Μητρόπολη Μυτιλήνης, στην Πυροσβεστική, μέχρι και στο Μανταμάδο και στις άλλες συναντήσεις που είχε στη Λέσβο.


Η ίδια φάνηκε να απολαμβάνει τη βόλτα με το πολυτελές και γρήγορο αυτοκίνητο .Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο nealesvou.gr, για όσους απόρησαν το πρωί του Σαββάτου (1/6) ποια ήταν η στιλάτη κυρία που έκανε τη βόλτα της στην προκυμαία της Μυτιλήνης με την Porsche και πίσω της συμβατικά αυτοκίνητα της αστυνομίας επρόκειτο για την Υφυπουργό Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου. Λες και κινδύνευε από κάποιον η υφυπουργός Μεταφορών!

Πάντως πρέπει να διευκρινίσουμε ότι την υφυπουργό συνόδευαν ο βουλευτής Χαράλαμπος Αθανασίου και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Μυτιλήνης, Πανάγος Κουφέλος. Ο μεν Χαράλαμπος Αθανασίου κινήθηκε με το δικό του αυτοκίνητο μάρκας Skoda, ο δε Πανάγος Κουφέλος με το μηχανάκι του!

Η κ. Αλεξοπούλου ξεκίνησε την περιοδεία της με αυτοψία στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης «Οδυσσέας Ελύτης». Ακολούθως συναντήθηκε, παρουσία του γγ της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αστικών Συγκοινωνιών, Αριστείδη Οφίδη, με τον πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, Στρατή Χριστόφα, με τον πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ, Πάρη Μολυβιάτη και με μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των ΚΤΕΛ, με τους οποίους συζήτησαν εκτενώς για τη λειτουργία, την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των αστικών και υπεραστικών συγκοινωνιών της περιοχής.

Επίσης, συναντήθηκαν με τον πρόεδρο των Επαγγελματιών ΤΑΞΙ Μυτιλήνης, Κώστα Νέστορα και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Στη συνάντηση, η κ. Αλεξοπούλου τόνισε ότι η πολύ υψηλή επιδότηση (τουλάχιστον 22.500 ευρώ ανά όχημα), που παρέχεται μέσω του προγράμματος «πράσινα ταξί» για την αγορά ηλεκτρικού οχήματος, αποτελεί προτεραιότητα της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και αποσκοπεί στην περαιτέρω βελτίωση των μεταφορών, στο πλαίσιο της Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, για πόλεις με λιγότερο θόρυβο και καλύτερη οδική ασφάλεια, φιλικές προς το περιβάλλον και τον πολίτη.

Ακολούθως, επισκέφθηκαν την Αστυνομική Διεύθυνση Μυτιλήνης και συζήτησαν με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Βορείου Αιγαίου, υποστράτηγο της ΕΛΑΣ, Μιχαήλ Σεβδυνίδη, καθώς και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μυτιλήνης, όπου συνομίλησαν με τον Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βορείου Αιγαίου, ταξίαρχο του Πυροσβεστικού Σώματος, Παναγιώτη Κυπριωτέλλη.

Κατά την περιοδεία της, η κ. Αλεξοπούλου επισκέφθηκε τον μητροπολίτη Μυτιλήνης, Ιάκωβο και θρησκευτικά κέντρα του νησιού. Η υφυπουργός συνομίλησε με πολίτες και επιχειρηματίες της περιοχής για θέματα που τους απασχολούν, όπως είναι το προσφυγικό-μεταναστευτικό, επισημαίνοντας ότι το νέο ευρωπαϊκό Σύμφωνο για τη Μετανάστευση και το Άσυλο είναι απολύτως ευθυγραμμισμένο με τις ελληνικές προτεραιότητες.

https://www.zougla.gr/parapolitiki/semna-kai-tapeina-me-porsche-i-periodeia-tis-kyrias-yfypourgou/



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021