Τετάρτη 29  Ιουνίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

 «Τη σκότωσα γιατί με αναγνώρισε» – Ομολόγησε ο δράστης της δολοφονίας στη Χαλκίδα

«Τη σκότωσα γιατί με αναγνώρισε» – Ομολόγησε ο δράστης της δολοφονίας στη Χαλκίδα

Κίνητρο του δράστη η κλοπή καθώς ήταν εθισμένος στον τζόγο - Ήταν παιδικός φίλος της κόρης του θύματος


Στην Ασφάλεια Χαλκίδας παραμένει ο 37χρονος που φέρεται να έχει ομολογήσει την ληστεία και την δολοφονία της 63χρονης γυναίκας στη Χαλκίδα.

Οι αστυνομικές αρχές είναι σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον ανακριτή στην Εύβοια προκειμένου να εκδοθεί το σχετικό ένταλμα και να συλληφθεί. Ο νεαρός, κατόπιν των στοιχείων που έχουν βρεθεί σε βάρος του, μιλώντας στους αστυνομικούς είπε τι συνέβη και για ποιο λόγο προχώρησε στη δολοφονία της άτυχης γυναίκας.


Ο 37χρονος μπήκε στο σπίτι για να κλέψει κάποια χρήματα αλλά η ηλικιωμένη τον είδε και καθώς ήταν παιδικός φίλος της κόρης της, τον αναγνώρισε.

Τις επόμενες ώρες οι αστυνομικοί αναμένεται να έχουν στα χέρια τους το ένταλμα και στη συνέχεια αύριο, θα τον οδηγήσουν στον ανακριτή Χαλκίδας για να «εκτελεστεί».

Ο 37χρονος δράστης της δολοφονίας

«Τη σκότωσα γιατί με αναγνώρισε»
«Με είδε που πήγα να αρπάξω χρήματα. Έβαλε τις φωνές. Τότε εγώ την έσπρωξα στις σκάλες και έπεσε κάτω. Εκείνη όμως συνέχισε να φωνάζει και γι’ αυτό πήρα το μαχαίρι από την κουζίνα και την χτυπούσα μέχρι που σταμάτησε να μιλάει».


Με αυτά τα λόγια φέρεται να περιέγραψε στους αστυνομικούς του τμήματος ανθρωποκτονιών της ασφάλειας Αττικής ο 37χρονος τι συνέβη στο σπίτι της 63χρονης στην Χαλκίδα.

Ο νεαρός στη συνέχεια παραλήφθηκε από αστυνομικούς της ασφάλειας Χαλκίδας και ήδη βρίσκεται στο κτήριο της αστυνομίας στην Εύβοια. Αύριο το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή για να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του.

Ομολόγησε τη δολοφονία
Ο 37χρονος δράστης της δολοφονίας της 63χρονης κατά την εξέταση του στην Ασφάλεια Χαλκίδας ομολόγησε την δολοφονία της άτυχης γυναίκας, λέγοντας ότι έπραξε το έγκλημα μόνος του χωρίς συνεργό. Οι Αρχές είχαν βρει αποτύπωμα του στον τόπο του εγκληματος το οποίο και ταυτοποιήθηκε και για τον λόγο αυτό προχώρησαν στην κράτησή του.

Όπως έγινε γνωστό από τις Αρχές, ο 37χρονος ήταν εξαρτημένος από τον τζόγο και είχε χάσει μεγάλα ποσά σε χαρτοπαιξίες, ενώ παραδέχθηκε και την κλοπή των 7.000 ευρώ τα οποία έλειπαν από το σπίτι του θύματος, αναφέροντας πως κίνητρό του ήταν η κλοπή. Μάλιστα παραδέχθηκε ότι ήταν παιδικός φίλος της κόρης της 63χρονης και την σκότωσε επειδή τον αναγνώρισε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πλέον επιβαρυντικό στοιχείο για τον δράστη προέκυψε από την έρευνα των εγκληματολογικών εργαστηρίων ενώ υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό και τον δείχνει να πηγαίνει στο σπίτι και να φεύγει από αυτό.

Η 63χρονη που είχε βρεθεί νεκρή μέσα στο σπίτι της αρχικά είχε θεωρηθεί ότι είχε χάσει την ζωή της λογω πτώσης αλλά ο ιατροδικαστής είχε διαπιστώσει ότι έφερε πέντε μαχαιριές στον αυχένα της.

Επίσης, από την έρευνα των αστυνομικών είχε προκύψει ότι έλειπαν και περίπου 7.000 ευρώ από τον πρώτο όροφο του σπιτιού της άτυχης γυναίκας.

 

https://www.zougla.gr/greece/chalkida-krateitai-kai-exetazetai-ypoptos-gia-dolofonia-kai-listeia/

 



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021