Δευτέρα 24  Ιουνίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Νίκος Βουνοτρυπίδης: Μια όμορφη βραδιά, το ντοκιμαντέρ ΄΄ΑΝΑΓΕΝΝΩΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ΄΄ του John Feldman. 2:17 λεπτά η διάρκειά του, κράτησε όμως το ενδιαφέρον του κόσμου

Νίκος Βουνοτρυπίδης: Μια όμορφη βραδιά, το ντοκιμαντέρ ΄΄ΑΝΑΓΕΝΝΩΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ΄΄ του John Feldman. 2:17 λεπτά η διάρκειά του, κράτησε όμως το ενδιαφέρον του κόσμου

Μια όμορφη βραδιά με την εκδήλωση της Ομάδας ΕΟΡΔΑΙΑ SOS . Περίπου 40 οι φίλοι της Ομάδας που ήρθαν και παρακολούθησαν το ντοκιμαντέρ ΄΄ΑΝΑΓΕΝΝΩΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ΄΄ του John Feldman. 2:17 λεπτά η διάρκειά του, κράτησε όμως το ενδιαφέρον του κόσμου, πολλές οι ανατροπές στα δεδομένα που είχαμε , πολλές οι εξηγήσεις γιατί φρόντισαν ΄΄κάποιοι΄΄να έχουμε αυτά τα δεδομένα στο μυαλό μας. Πολλές οι ερωτήσεις , οι οποίες απαντήθηκαν στο έπακρο από τον Νίκο Γιαννάκη και Στέφανο Λιούζα.
Ήταν μια ενδιαφέρουσα βραδιά και αρκετοί ζήτησαν να επαναπροβληθεί, είναι πολύ συμπυκνωμένη η πληροφόρια, δεν προλαβαίνεις να την αφομοιώσεις με μία θέαση.
Υπάρχει βέβαια και η καταγραφή των διαλόγων και των απόψεων των επιστημόνων και προτείναμε σε κάθε ενδιαφερόμενο να μας στείλει το μέιλ του και να έχει τους διαλόγους, οπότε διαβάζοντας την καταγραφή, μπορεί να ανασύρει από την μνήμη του την συγκεκριμένη εικόνα.
Η Ομάδα μας θα συνεχίσει τις εκδηλώσεις, θα είμαστε πολύ συχνά με το κόσμο και επειδή μας περιμένει δύσκολο καλοκαίρι , θα είμαστε σε εγρήγορση.
Βλέπετε, στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας , ήδη έχουν φτάσει μεγάλο μέρος από τις 70 ανεμογεννήτριες που προορίζονται για το Βέρμιο, σύντομα θα αρχίσει και η μεταφορά τους. Αν θέλουμε να τους σταματήσουμε, τώρα είναι η ώρα, αυτό είναι δεδομένο για όλους , για την Ομάδα μας , για τον Δήμο, για τα Σωματεία και τους Συλλόγους.
Όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης , όλοι αύριο θα πρέπει να λογοδοτήσουμε για την στάση μας.
Ήρθε η ώρα της Αλήθειας, πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021