Τετάρτη 29  Ιουνίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Π. Κουκουλόπουλος: «Η Δυτική Μακεδονία κρατά τα “σκήπτρα” των ανισοτήτων στη Χώρα. Θα απαντήσει ανάλογα»

Π. Κουκουλόπουλος: «Η Δυτική Μακεδονία κρατά τα “σκήπτρα” των ανισοτήτων στη Χώρα. Θα απαντήσει ανάλογα»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Π. Κουκουλόπουλος: «Η Δυτική Μακεδονία κρατά τα “σκήπτρα” των ανισοτήτων στη Χώρα. Θα απαντήσει ανάλογα»

 

«Το ΠΑΣΟΚ για μια ακόμα φορά θα υπερβεί τα νούμερα των δημοσκοπήσεων, καθώς η κοινωνική μας βάση επιδεικνύει με προσήλωση μια δημοκρατική κουλτούρα συμμετοχής. Η συσπείρωσή μας δεν έχει “χτυπήσει ταβάνι”, αυξάνεται καθημερινά, το εισπράττουμε στη διαρκή επαφή με τον κόσμο. Εκτιμώ πως θα κάνουμε ξανά ένα καλό “φίνις”, θα κόψουμε το “νήμα του τερματισμού” στη 2η θέση, αυξάνοντας τις ψήφους των εθνικών εκλογών», τόνισε με εμφανή αισιοδοξία ο Βουλευτής Κοζάνης και Υπεύθυνος ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Πάρις Κουκουλόπουλος, στην εκπομπή «+NEWS» με τον Θ. Καρυπίδη του τηλεοπτικού σταθμού Flash TV.

Απευθύνοντας κάλεσμα συμμετοχής στην κάλπη, σημείωσε πως «καταλυτικό ρόλο θα παίξει το ποσοστό της αποχής και η ποιοτική του σύνθεση, δηλαδή ποιες ηλικίες, ποιες περιοχές και ποια κοινωνικά “στρώματα” θα ενισχύσουν περισσότερο το ρεύμα της αποχής». Υπενθύμισε, επίσης, ότι «η καλύτερη δημοσκόπηση δημοσιεύεται το βράδυ των εκλογών».

«Η Κυβέρνηση πρέπει να λάβει ένα ηχηρό μήνυμα Αλλαγής για όλα όσα βιώνει η κοινωνία, όπως την ακρίβεια, τις ανισότητες, την πλήρη απορρύθμιση της Υγείας και της Παιδείας. Μήνυμα ότι η Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη έχει ημερομηνία λήξης. Μήνυμα ενίσχυσης της φωνής του ΠΑΣΟΚ, της αξιόπιστης αντιπολιτευτικής δύναμης με υπεύθυνες προγραμματικές προτάσεις προς όφελος των πολλών. Δεν κρίνεται η κυβερνητική σταθερότητα την 9η Ιουνίου, ο κ. Μητσοτάκης θα είναι Πρωθυπουργός και στις 10 Ιουνίου. Αντιθέτως, είναι σημαντικό το ποιος θα βρεθεί στη 2η θέση, καθώς αυτή αποτελεί έδαφος καθοριστικών πρωτοβουλιών. Στον 2ο “πέφτει ο κλήρος” να έχει τον πρώτο λόγο των επόμενων κινήσεων στην κεντροαριστερά, με σοβαρότητα και εξαντλητικό προγραμματικό διάλογο. Ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει θέσει το θέμα των πρωτοβουλιών ως φυσική συνέπεια της 2ης θέσης από πέρυσι τον Οκτώβριο, αναλαμβάνοντας ήδη από τότε αυτήν την πολιτική δέσμευση. Πιστεύουμε στην ιδεολογική υπεροχή των θέσεων και των αξιών μας, ώστε να γίνουν η “μαγιά” για την επόμενη μέρα», επισήμανε.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης, επικεντρώθηκε στη Δυτική Μακεδονία, περιγράφοντας ως «ζήτημα “ζωής ή θανάτου” όσα αντιμετωπίζουν οι μη προνομιούχοι και οι ευάλωτοι συμπολίτες μας, ιδίως στην περιφέρειά μας. Η Κυβέρνηση πολιτεύεται για ένα 20% της κοινωνίας, αδιαφορώντας για τις ανάγκες του 80%. Η Δυτική Μακεδονία κρατά τα “σκήπτρα” στις γεωγραφικές ανισότητες. Πουθενά αλλού δε συντελείται τέτοια συμπίεση εισοδημάτων και τοπικής αγοράς. Ακόμα και ο σιδηρόδρομος, παραπέμφθηκε στο 2044. Οι δενδροκαλλιεργητές δεν έχουν καμία πειστική απάντηση για την ακαρπία. Οι τηλεθερμάνσεις είναι “στον αέρα”. Στις επίσημες συσκέψεις ρητά παραδέχονται ότι η Πτολεμαΐδα V είναι “αόρατη” για τη ΔΕΗ και ετοιμάζονται να την κλείσουν. Σ’ αυτό το περιβάλλον, έρχεται ο Πρωθυπουργός στην Κοζάνη και αυτό που βρίσκει να πει είναι ...δείτε που βρίσκεται η μετοχή της ΔΕΗ!».

«Από εδώ, λοιπόν, από τον τόπο που βιώνει δραματικές στιγμές εξαιτίας του ανύπαρκτου κυβερνητικού έργου, πέντε ολόκληρα χρόνια μετά την πρωθυπουργική εξαγγελία της απολιγνιτοποίησης, το μήνυμα πρέπει να είναι εκκωφαντικό, για να γίνει επιτέλους κάτι», υπογράμμισε με έμφαση.

Αναλυτικότερα, μπορείτε να δείτε το video της συνέντευξης εδώ: https://www.youtube.com/watch?si=TVssMq4tSLuwoJww&v=YA7WHBI34as&feature=youtu.be



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021