Δευτέρα 17  Ιουνίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Νίκος Βουνοτρυπίδης - Βαφειάδης Μιχάλης, 59 χρονών, συμπολίτης μας με καρκίνο στο νεφρό, αφαίρεση του ενός νεφρού... μετάσταση στα οστά, ογκολογική πρόθεση στο πόδι, αφαίρεση ενός κομματιού 7 εκατοστών του ποδιού και τοποθέτηση τιτανίου στο σημείο, μετάστ

Νίκος Βουνοτρυπίδης - Βαφειάδης Μιχάλης, 59 χρονών, συμπολίτης μας με καρκίνο στο νεφρό, αφαίρεση του ενός νεφρού... μετάσταση στα οστά, ογκολογική πρόθεση στο πόδι, αφαίρεση ενός κομματιού 7 εκατοστών του ποδιού και τοποθέτηση τιτανίου στο σημείο, μετάστ

Νίκος Βουνοτρυπίδης

Βαφειάδης Μιχάλης, 59 χρονών, συμπολίτης μας με καρκίνο στο νεφρό, αφαίρεση του ενός νεφρού... μετάσταση στα οστά, ογκολογική πρόθεση στο πόδι, αφαίρεση ενός κομματιού 7 εκατοστών του ποδιού και τοποθέτηση τιτανίου στο σημείο, μετάσταση στα πνευμόνια.
Ο Μιχάλης είναι πατέρας 3 παιδιών, εκ των οποίων το ένα είναι ανήλικο.
Πριν από λίγες μέρες τον είπε ο ορθοπεδικός ότι το πρόθεμα τιτανίου έχει υποστεί χαλάρωση και θα χρειαστεί νέα επέμβαση στο πόδι, τον προειδοποίησε όμως ότι υπάρχει το ενδεχόμενο ακρωτηριασμού....
Εφιάλτης , δεν το συζητάμε αλλά δεν είναι το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτός ο άνθρωπος, από μια συναλλαγματική λευκή που υπέγραψε το 2005, για έναν συνεταιρισμό παντοπωλών, την οποία ενεργοποίησαν, βρέθηκε με ένα χρέος στο κεφάλι του και με διαδικασίες νομότυπες έβγαλαν σε πλειστηριασμό το σπίτι του, κινδυνεύει να βρεθεί στο δρόμο.
Γνωρίζω ελάχιστα πράγματα για την υπόθεση, δεν μπορώ να μιλήσω για το δίκιο του ή το άδικό του....
Είναι μια ανάρτηση που έκανα τον Μάρτη και νομίζω βοήθησε να σταματήσουν οι διαδικασίες έξωσης του Μιχάλη.
Μπήκε ό άνθρωπος στην διαδικασία να μαζέψει τα χρήματα, να δοθούν στον πλειοδότη και να κρατήσει ο άνθρωπος το σπίτι του.
Έχει μαζέψει κάποια χρήματα, δεν είναι αρκετά όμως να εξοφλήσει όλο το ποσό.
Τον Μάρτη, όταν έμαθα για την υπόθεση του, του πρότεινα να κάνουμε ένα κάλεσμα αλληλεγγύης, συλλογής χρημάτων, δεν το δέχθηκε, θεώρησε ότι τον προσβάλει κάτι τέτοιο και είπε ότι προτιμάει να χάσει το σπίτι του παρά να το κάνει.
Δεν είναι έτσι όμως, είμαστε άνθρωποι, κάποιοι έχουμε συναισθήματα και αξίες, κάποιοι έχουμε την ενσυναίσθηση και αντιλαμβανόμαστε το ζωτικής σημασίας πρόβλημα.
Μπορούμε να βοηθήσουμε, δεν είναι εύκολο αυτούς τους χαλεπούς καιρούς, με αυτή την ανάλγητη εξουσία , με αυτή την οικονομική δυσχέρια που όλοι μας βιώνουμε.
Μπορούμε όμως, μπορούμε κάποιοι να διαθέσουμε ένα μικρό ποσό , το μέγεθος της συνεισφοράς το κανονίζει ο καθένας μας ανάλογα με τις δυνατότητές του. Οποιοδήποτε ποσό όμως θα μπορούσε να είναι σωτήριο, να αποτρέψει τον κίνδυνο ένας συνάνθρωπός μας, ένας συμπολίτης μας με τεράστια προβλήματα υγείας να βρεθεί στο δρόμο.
GR6401104490000044979628789 Εθνική Τράπεζα. Βαφειάδης Μιχάλης.
Ο λογαριασμός είναι του Μιχάλη, τα χρήματα πηγαίνουν απευθείας σε αυτόν.
Ας μετατρέψουμε τον εφιάλτη μιας οικογένειας σε ελπίδα.



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021