Τρίτη 7  Μαϊου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Έγκλημα Τέμπη: Ξεσπά ο Παύλος Ασλανίδης – «Έδωσαν 700 χιλιάδες για τη συγκάλυψη του αιώνα και όχι 200 χιλιάδες για την τηλεδιοίκηση» (Video)

Έγκλημα Τέμπη: Ξεσπά ο Παύλος Ασλανίδης – «Έδωσαν 700 χιλιάδες για τη συγκάλυψη του αιώνα και όχι 200 χιλιάδες για την τηλεδιοίκηση» (Video)

Έγκλημα Τέμπη: Ξεσπά ο Παύλος Ασλανίδης – «Έδωσαν 700 χιλιάδες για τη συγκάλυψη του αιώνα και όχι 200 χιλιάδες για την τηλεδιοίκηση» (Video)
Αντιδρούν οι συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών στις προκλητικές δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη. «Μάλλον δεν τον πληροφορήσανε γι’ αυτό που συνέβη χθες ή μάλλον τον πληροφορήσανε και πήγε πάλι να πετάξει τις ευθύνες αλλού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παύλος Ασλανίδης, πατέρας θύματος της τραγωδίας.

«Να έρθει ο κ. Τριαντόπουλος να μας πει πού βρέθηκαν σε μια νύχτα 700 χιλιάδες ευρώ από την Περιφέρεια. Να μας πει για το τιμολόγιο που κόπηκε. Για την τηλεδιοίκηση της Λάρισας δεν δώσανε 200 χιλιάρικα και δώσανε 700 χιλιάρικα σε μια νύχτα για να κάνουν τη συγκάλυψη του αιώνα. Η επικοινωνία στα Τέμπη ήταν το πρόβλημα που τη διακόψανε και σκοτώσανε τον κόσμο», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Η Κομισιόν στέλνει στο Ευρωδικαστήριο την Ελλάδα για καθυστερήσεις στις πληρωμές προμηθευτών νοσοκομείων - Documento
Προκλητικός Μητσοτάκης: Θα μπορούσαν να γίνουν διαφορετικά πράγματα στο πεδίο της επικοινωνίας για τα Τέμπη – Αφύπνιση η δολοφονία της Κυριακής

Ο Μητσοτάκης, τα Τέμπη και «Τα καινούργια ρούχα του αυτοκράτορα»

«Εγώ θέλω όχι πάλι να πάνε σε επιτροπές και να περάσει χρόνος. Εγώ απαιτώ σαν Έλληνας πολίτης την άρση της βουλευτικής ασυλίας και του Πλεύρη και του Μιχάλη Παπαδόπουλου και της Ζωής Ράπτη και του Τριαντόπουλου. Να κριθούν από τη δικαιοσύνη. Να πάνε στον ανακριτή και να σταματήσουν αυτό το μπαλάκι “το πάμε στον Άρειο Πάγο, το πάμε στη Βουλή, το γυρνάμε γύρω γύρω και στο τέλος θα αποφασίσουμε ότι δεν θα κάνει κανένας”», σημείωσε στην πρωινή εκπομπή του Open TV.

Παράλληλα, ο κ. Ασλανίδης αναφέρθηκε στις δηλώσεις των Βίκυ Φλέσσα και Γιώργου Αυτιά. «Έτσι σας έχουν μάθει να λέτε;», δήλωσε τονίζοντας ότι πρέπει να αποσύρουν την υποψηφιότητά τους.

«Δεν είναι μόνο στη μνήμη των παιδιών μας. Είναι πλέον και για να σωθούν τα επόμενα παιδιά της Ελλάδας», συμπλήρωσε.

https://www.documentonews.gr/article/egklima-tempi-xespa-o-paylos-aslanidis-edosan-700-xiliades-gia-ti-sygkalypsi-toy-aiona-kai-oxi-200-xiliades-gia-tin-tiledioikisi-video/

 

 



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021