Σάββατο 22  Ιουνίου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Ποιος είσαι εσύ, Ρε! - Κ. Τζιούμαρης προς  εκλεγμένο Π. Σύμβουλο:  Βίος και Πολιτεία του κύριου Τζιούμαρη και της Παρατάξεως του κυρίου Κασαπίδη

Ποιος είσαι εσύ, Ρε! - Κ. Τζιούμαρης προς  εκλεγμένο Π. Σύμβουλο:  Βίος και Πολιτεία του κύριου Τζιούμαρη και της Παρατάξεως του κυρίου Κασαπίδη

Ptolemais-post: Ζηλωτής του Ερντογάν και ο λαλίστατος κύριος Τζιούμαρης, διδάσκει με την συμπεριφορά του πολιτικό ήθος, ευπρεπή λόγο και Πολιτιστική ανάταση!!!!

Ερντογάν προς τον εκπρόσωπο της μείζονος αντιπολιτεύσεως!!!!

Ρε ανήθικε, εμείς όταν ξεκινήσαμε αυτή την πορεία, πήραμε το σάβανο μας μαζί μας», τόνισε ο Ερντογάν μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του.

Παρατηρείτε καμιά διαφορά αγαπητοί φίλοι!!!

Η μέθη της εξουσίας είναι ίδια, είτε είσαι ισλαμοφασίστας, είτε είσαι φίλαυτος και ερωτευμένος με τον εαυτό σου.

Κύριε Χριστοφορίδη δεν έχετε δικαίωμα να ασκείτε το Συνταγματικό σας δικαίωμα  προς το θείον βρέφος (τι θείο βρέφος, θείος γέροντας πλέον) και  στο "ελέω Θεού" σχήμα του κυρίου Κασαπίδη.

Είναι θεόσταλτοι και απαγορεύεται κάθε σχόλιο προς το πρόσωπο τους.

 

Διαβάζουμε σε συνάδελφο στο Kozan.tv

 Γρηγόρης Τσιούμαρης προς Γιώργο Χριστοφορίδη: «Ποιος είσαι εσύ ρε»… | Συνεχίζεται το "θρίλερ" με τις 14 λεύκες που θέλει να κόψει ο αντιπεριφερειάρχης με κόστος 24.500 € (video)
κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα "Ο Δρόμος με τις Λεύκες"… Μάλλον δεν είναι άδικος ο τίτλος που δώσαμε στο θέμα σχεδόν από την αρχή.
 
Μέχρι διακοπή στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας προκάλεσε η επαναφορά του γνωστού ζητήματος της κοπής 14 δέντρων στο Πρωτοχώρι. Υπονοούμενα και εκφράσεις όπως, «Ποιος είσαι εσύ ρε»… και "να βρείς δικηγόρο" από τον αντιπεριφερειάρχη Γ. Τστούμαρη κυριάρχησαν.
 
Να υπενθυμίσουμε ότι εδώ και καιρό ο περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης «Ελπίδα» Γιώργος Χριστοφορίδης διαφώνησε και καταψήφισε το συγκεκριμένο θέμα μιας και θεώρησε πολύ μεγάλο το ποσό των 24.500 € για το συγκεκριμένο έργο.
 
Έντονη αντίδραση υπήρξε και από την περιφερική σύμβουλο της μείζονος αντιπολίτευσης Μαρία Καρυπίδου για τη στάση του αντιπεριφερειάρχη.
 
Δεν αρμόζουν τέτοιοι χαρακτηρισμοί και απειλές από έναν αιρετό αυτοδιοικητικό κατέληξε ο κ. Χριστοφορίδης, με την πρόεδρο Παναγιώτα Γκατζαβέλη, λίγο μετά, να διακόπτει τη συνεδρίαση.
 
Το δικό μας ερώτημα προς την Περιφερειακή Αρχή : Τελικά θα κοπούν τα δέντρα, είναι μεγάλο το κόστος ή όχι ?
 


Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021