Στο νέο επεισόδιο του «Ι’m a celebrity get me out of here» που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, οι παίκτες κλήθηκαν να αναμετρηθούν σε μια νέα δοκιμασία.

Πιο συγκεκριμένα, σε μια αναμέτρηση για δυο βρέθηκαν στο επεισόδιο της Τετάρτης, ο Νίκος Βαμβακούλας και ο Γιώργος Χειμωνέτος ως οι νέοι αρχηγοί των δυο ομάδων. Τα πράγματα όμως για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή δεν εκτυλίχθηκαν με τον πλέον ιδανικό τρόπο.

Στιγμιότυπο_οθόνης_2023-10-19_102316.jpgΣτιγμιότυπο_οθόνης_2023-10-19_102336.jpg

Κι αυτό μιας και κατά τη διάρκεια της προσπάθειας του στον αέρα, ο Νίκος Βαμβακούλας χτύπησε το πόδι του με αποτέλεσμα να «μείνει» προτού πηδήξει και πάλι στην αιωρούμενη μπασκέτα που βρισκόταν σε πολύ μεγάλο ύψος από το έδαφος. «Αχ, μάνα μου! Αχ! Δεν είμαι καλά! Πάρτε με» φώναξε αρχικά ο παίκτης του Celebrity.

«Δεν μπορώ… Δεν μπορώ, ζαλίστηκα. Ζαλίστηκα. Δεν μπορώ! Ζαλίζομαι! Γιατρό, δεν μπορώ», είπε ακόμη ο Νίκος Βαμβακούλας και έφτασε στην αρχή της εξέδρας με την βοήθεια του Γιώργου Χειμωνέτου.

Στη συνέχεια, τον Νίκο Βαμβακούλα τον φρόντισε το ιατρικό προσωπικό του ριάλιτι και απομακρύνθηκε από το σημείο με φορείο, ώστε να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.