Κυριακή 19  Μαϊου  2024 

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Παραιτήθηκε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

Παραιτήθηκε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

Παραιτήθηκε από υπουργός Ναυτιλίας o Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

Στον απόηχο της υπόθεσης του Blue Horizon που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Την παραίτησή του από τη θέση του υπουργού Ναυτιλίας υπέβαλε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στον απόηχο της υπόθεσης του Blue Horizon

Την παραίτησή του από τη θέση του υπουργού Ναυτιλίας υπέβαλε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στον απόηχο της υπόθεσης του Blue Horizon.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, o κ. Βαρβιτσιώτης σημειώνει μεταξύ άλλων για δήλωσή του η οποία είχε προκαλέσει αντιδράσεις: «Μια δήλωσή μου που εύκολα παρερμηνεύτηκε, προκάλεσε αγανάκτηση. Ζήτησα άμεσα ειλικρινή συγγνώμη».

«Σε καμία περίπτωση δεν εξίσωσα τον θύμα με τους θύτες. Σε καμία περίπτωση δεν ξέπλυνα τις ευθύνες που έχει η πλοιοκτήτρια εταιρεία, τις οποίες ακόμα αρνείται να αναλάβει», εξηγεί.

Ο ίδιος σημειώνει ότι μίλησε με την οικογένεια του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη και τους μετέφερε τη συμπαράσταση της κυβέρνησης στον πόνο τους: «Τους υποσχέθηκα ότι ο Αντώνης δεν θα ξεχαστεί και ότι θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να τιμήσω την μνήμη του αποδίδοντας δικαιοσύνη στο μέτρο που μου αναλογεί».

 

Παράλληλα, ο κ. Βαρβιτσιώτης υπενθυμίζει ότι με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της ΕΔΕ παραπέμφθηκαν τα υπεύθυνα στελέχη του Λιμενικού Σώματος στο αρμόδιο πειθαρχικό συμβούλιο.



Σχόλια υποστηρίζονται από CComment

Λίστα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχει προσεχές εκδήλωση
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ο Καιρός

Σημαντικά θέματα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

ΚΟΖΑΝΗΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κοζάνη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πτολεμαίδα

Banner Bottom

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Τηλέφωνο:  6974928190
Copyright www.ptolemais-post.gr © 2021